MasterChef: Το λαμπερό πάρτι και οι τρεις κριτές που έκλεψαν την παράσταση!

Το star.gr ήταν εκεί - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ-Πρώτη ανάρτηση: 17-05-2017 12:59

Στον ρυθμό της… γεύσης διασκέδασαν οι προσκεκλημένοι στο πάρτι του MasterChef που έγινε στο The Loft by Collage το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Πολλοί ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής του STAR Κάρολος Αλκαλάι, η Βίκυ Καγιά, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο Παναγιώτης Στάθης, η Πόπη Τσαπανίδου, η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι τρεις κριτές του παιχνιδιού, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς.

(Σάντρα Αλκαλάι, ο Γενικός Διευθυντής του STAR, Κάρολος Αλκαλάι)

(Ζήνα Κουτσελίνη)

(Πέτρος Πολυχρονίδης με την σύζυγό του)

(Βίκυ Καγιά)

(Ο Παναγιώτης Στάθης με την σύζυγό του, Αθανασία Πρωτοψάλτη)

(Η Ελένη Τσαγκά με τον σύζυγό της, Νίκο Γδοντέλη)

(Ράνια Τραγόμαλλου)

(Γιάννης Αποστολάκης)

(Nathalie Woodfield - Κοραλία Γεωργακοπούλου- Δημήτρης Σκαρμούτσος)

(Πόπη Τσαπανίδου)

(Nathalie Woodfield - Δημήτρης Σκαρμούτσος)

(Δημήτρης Σκαρμούτσος-Πάνος Ιωαννίδης-Σωτήρης Κοντιζάς-Ζωρζέτα Ζαχαρτζή)

«Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μας, αυτούς τους δύσκολους καιρούς και μας άφησαν να πάρουμε μέρος σε αυτή την εξαιρετική δουλειά» είπε στην αρχή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Η εμπειρία είναι πάρα πολύ καλή, στα γυρίσματα περνάμε πολύ καλά και αυτό νομίζω ότι φαίνεται. Εγώ προσωπικά ένιωσα μεγάλη ασφάλεια με την ομάδα που μας πλαισιώνει, την παραγωγή και το κανάλι. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπω και τα σχόλια που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι για το τελικό αποτέλεσμα» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Νομίζω ότι με έχει καλύψει ο Σωτήρης και ο Δημήτρης. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που δουλεύουν 24ωρα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και σίγουρα τον Δημήτρη που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, μας έχει καθοδηγήσει, είναι ο πιο παλιός, είναι πολύ έμπειρος στην τηλεόραση και μαθαίνουμε δίπλα σε εκείνον» πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Γιάννης Λεουνάκης.

Δημήτρης Σκαρμούτσος-Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και η Προϊσταμένη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του STAR, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή

 

 

Ρεπορτάζ: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top