Θα γίνει η Ειρήνη Κολιδά του Survivor το νέο κορίτσι του Θέμου; Όλη η αλήθεια στο star.gr

Tι λέει το ρεπορτάζ μας

Θα γίνει η Ειρήνη Κολιδά του Survivor το νέο κορίτσι του Θέμου; Όλη η αλήθεια στο star.gr

Για περίπου δυόμιση μήνες την βλέπαμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δεκτές. Και κάπως έτσι την έμαθαν και όλοι όσοι δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό - και δε θα μπορούσαν αλλιώς να τη γνωρίζουν! Το τροχαίο ατύχημα όμως στο Survivor και ο τραυματισμός της, εκαναν την Ειρήνη Κολιδά να κάνει βαλίτσα, να μπει αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο γιο της, που τόσες φορές είχε αναφέρει ότι της λείπει όσο ήταν "Μαχητής".

Έκτοτε, εξακολουθούμε να τη βλέπουμε, μιας και οι συνεντεύξεις της και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις (σε εκπομπές αυτή τη φορά) είναι αρκετά συχνές και εκείνη δείχνει να "απολαμβάνει" το μερίδιο δημοσιότητας που της... αναλογεί!

Εν ολίγοις, η Ειρήνη έχει ζήτηση! Και κάπως έτσι, - τα δημοσιεύματα θέλουν να - έχει χτυπήσει το τηλέφωνο της και να έχει πρόταση από τον Θέμο Αναστασιάδη για να γίνει "το κορίτσι του".

 Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η Ειρήνη (για την ώρα τουλάχιστον) δεν έχει δεχθεί τέτοια πρόταση. Από τη μια, γιατί η φετινή τηλεοπτική σεζόν όπου να ναι ρίχνει αυλαία και σε καμία περίπτωση ο Θέμος δεν θα "κρεμούσε" το εδώ και χρόνια ξανθό και λαμπερό κορίτσι του, που δεν είναι άλλο από την Δούκισσα Νομικού και από την άλλη, γιατί είναι (υπερβολικά) νωρίς για να έχουν γίνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν - ειδικά με τις τρέχουσες συνθήκες στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αυτό που αξίζει ωστόσο να αναφερθεί είναι ότι με το ρεπορτάζ μας "βρήκαμε" ότι η Ειρήνη πολύ πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο, είχε ΟΝΤΩΣ υπάρξει το κορίτσι του Θέμου. Συγκεκριμένα, πριν ακόμα γίνει το γνωστό "Όλα", τότε που ο παρουσιαστής και εκδότης βρισκόταν ακόμα κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha και η εκπομπή που παρουσίαζε ονομαζόταν "Πυρετός το Σαββατόβραδο", η πρώην "Μαχήτρια" μαζί με την Έλσα Τόλη ήταν ανάμεσα στα κορίτσια του. Ήταν μια από τις όμορφες παρουσίες δηλαδή που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής. Κάτι που είχε γίνει πριν από τουλάχιστον 15-16 χρόνια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top