Οι σπόντες της Πασχάλη για τον Αγγελόπουλο: «Δεν θα πω ονόματα αλλά όταν κάποιοι λένε για παιδάκια…»

Όσα είπε on air η δασκάλα yoga

Το μεσημέρι της Πέμπτης, καλεσμένη στην εκπομπή «Survivor Panorama» ήταν η Σόφη Πασχάλη.

Όπως είναι φυσικό, η δασκάλα yoga μίλησε για την παραμονή της στο παιχνίδι επιβίωσης και πέταξε και τις σπόντες της για παίκτη του Survivor.

Συγκεκριμένα η Σόφη Πασχάλη ανέφερε: «Αν κάποιος πει, θέλω να αφιερώσω τη νίκη και όλα τα γκολ που έβαλα απόψε στον πατέρα μου που ήταν ο τάδε και τερματοφύλακας Εθνικής Ελλάδος και του στέλνω μεγάλο φιλί, αυτό για παράδειγμα δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο κακό, ενώ αν πει κάτι ο…οποιοσδήποτε, δεν θέλω να ονομάσω γιατί θα το δω τίτλο…κάτι άλλο το οποίο θα αφορά ένα παιδάκι εκεί θα το παίξουνε, εμένα δεν θα το παίζανε».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφιέρωσε τη  νίκη των Διασήμων  στο νεογέννητο ανιψάκι του και “λύγισε” μπροστά σε όλους. Ο Ντάνος ήταν τόσο συγκινημένος που με δυσκολία έβγαιναν οι λέξεις από το στόμα του.

 «Νιώθω υπέροχα, το χρειαζόμασταν όλοι. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στο νεογέννητο παιδάκι του αδερφού μου και στην ανιψιά μου επίσης», είχε πει ο Ντάνος με τρεμάμενη φωνή και τόνισε πως ο μικρούλης θα πάρει το όνομα του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top