Ορέστης Τσανγκ: Είναι πολύ καλός παίκτης ο Ντάνος. Κάναμε λάθος που τον διώξαμε

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τον πρώην «Μαχητή» και νυν «Διάσημο» Γιώργο Αγγελόπουλο, τον παίκτη που αποφάσισαν να στείλουν απέναντι κλήθηκε να απαντήσει καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama» το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ορέστης Τσανγκ.

«Αρχικά θέλω να πω ότι δε γνωριζουμε τι ψηφίζει ο καθένας μέσα στην κάλπη. Εγώ ξέρω για μένα. Δεν ψήφισα τον Αγγελόπουλο. Από την αρχή, θεωρούσα ότι είναι ένα παιδί πολύ δυνατό, σίγουρα βοηθούσε στη συμβίωση, από τις πρώτες ώρες που φτάσαμε στην καλύβα, έκανε σχεδόν τα πάντα στην καλύβα, είχε δυνατή κορμοστασιά και αυτό θα ήταν που θα μπορούσα να μας ταΐσεις τις επόμενες ημέρες. Και με βάση το τρίπτυχο, ακόμα και αν δεν τον συμπαθούσα καθόλου, είχε πολύ υψηλό σκορ, είχε υψηλό σκορ στα δικά μου κριτήρια", είπε.

Όταν πήγε απέναντι, ο Τσανγκ είπε στους συμπαίκτες του: «Το συζήτησα με τους συμπαίκτες μου όταν χάναμε πάρα πολύ. Γιατί κάποιες φορές είναι η γνώμη μου, ότι αν κάτι διορθώνεται καλύτερα να το συζητήσεις. Κι εγώ το συζήτησα όταν χάναμε, ήμασταν 6-0. Και τους λέω παιδιά κάναμε λάθος, διώξαμε τον δυνατό παίκτη και τώρα πεινάμε. Και μου είπαν δεν πειράζει, εμείς είμαστε δυνατοί. Όλοι έλεγαν πράγματα για εκείνον, αυτά που λένε και οι Διάσημοι και τον ψηφίζουν, γιατί άσχετα με ό, τι κάνει, ότι έχει πρόβλημα συμπεριφοράς. Όμως βάση του δικού μου τρίπτυχου δεν έπρεπε να φύγει", είπε και συνέχισε: "Πραγματικά δε γνωρίζω τι ενόχλησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Ο Γιώργος έδωσε το πάθος του και βοηθάει».

Όσο για τη στρατηγική, που ο ίδιος είχε πει πολλές φορές, αλλά και τα λάθη της ομάδας; «Η στρατηγική ήταν υπέρ της ομάδας, κατά τη δικιά μου άποψη, και αυτό φάνηκε από την πρώτη ψηφοφορία, ειδικά εκεί θεωρώ ότι η ομάδα των Μαχητών έκανε ένα μεγάλο λάθος, και διαφώνησα αρκετές φορές με όλα τα παιδιά και ακόμα και με τους φίλους μου. Ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έπρεπε να πάει στην ομάδα των Διασήμων. Θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, εάν στη πρώτη ψηφοφορία η ομάδα των Μαχητών είχε ψηφίσει ορθολογιστικά τι συμφέρει την πομάδα, πως μπορούμε να έχουμε παραπάνω φαγητό και όχι σε κομμάτι συμπάθειας, γιατί μπορεί να μην συμπαθώ τον συμπαίκτη μου, όμως μαζί πρέπει να εργαστούμε για να βρούμε ένα αποτέλεσμα», είπε.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι τα τέσσερα άτομα που δεν ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν η Ελένη Δάρρα, ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Δημήτρης Πασχούλας.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top