ΑΝΘΡΑΚΑΣ ο… θησαυρός: ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το ΕΚΤΑΚΤΟ επεισόδιο του Survivor!

Δεν είδαμε τίποτα καινούργιο τελικά...

ΑΝΘΡΑΚΑΣ ο… θησαυρός: ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το ΕΚΤΑΚΤΟ επεισόδιο του Survivor!

Είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι τελικά το Survivor θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή, κάτι που σας το είχαμε γράψει και το είχατε μάθει από το star.gr, ότι θα αλλάξει από την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά – αυτή που «τρέχει» δηλαδή!

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε «έκτακτο ανακοινωθέν» ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα «ξαναχτυπήσει» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και την Πέμπτη και την Παρασκευή, σε ένα μονόωρο επεισόδιο, με την ελπίδα ότι θα πάρει καλό lead – in το πολυαναμένομενο talent show, X Factor που κάνει πρεμιέρα στο κανάλι το Φαλήρου.

Αυτό, ακριβώς, αναφερόταν και στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΣΚΑΙ και προλογίστηκε και μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη Survivor Panorama.

Και ενώ όλοι απορούσαν τι αναμένεται να δούμε στο μικρής διάρκειας επεισόδιο, τελικά ο γρίφος λύθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, οπότε και ξεκίνησε να προβάλλεται το επεισόδιο, που δεν ήταν… τίποτα άλλο από επανάληψη!

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε (για δεύτερη φορά) το πάρτι της ένωσης, το καραόκε των παικτών και άλλα αποσπάσματα που όμως ήταν γνώριμα, μιας και είχαμε ξαναδεί σε προηγούμενο επεισόδιο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top