O Μπάμπης Στόκας ετοιμάζεται για το «X-Factor» και ποζάρει στον φακό του star.gr!

Ο τραγουδιστής είναι χαμογελαστός και ευδιάθετος

Θα είναι ένας από τους τέσσερις τραγουδιστές (Γιώργος Μαζωνάκης,  Τάμτα,  Γιώργος Παπαδόπουλος) της κριτικής επιτροπής του «X-Factor» που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Μπάμπη Στόκα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει για ποιον λόγο είπε «Ναι» στην εν λόγω πρόταση.

«Είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα, δεν το έχω ξανακάνει. Τις εποχές αυτές, τις περίεργες, δεν ξέρω πως μου έκατσε και είπα να το κάνω. Ο σκοπός είναι να βοηθήσω κι εγώ τα νέα παιδιά. Με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν ήταν εύκολο να με πείσουν. Ουσιαστικά μου είπαν «ωραίο είναι να λες απέξω ότι δεν είναι ωραίο, αν μπορείς εσύ κάνε το καλύτερο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Hotel Ερμού.

Μαζί με δύο φρέσκα κορίτσια, την Angelica Dusk και τη Μικαέλα Δαρμάνη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

To star.gr βρέθηκε στο καμαρίνι του Μπάμπη Στόκα και όπως  μπορείτε να δείτε πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστός και ευδιάθετος αγκαλιά με την Μικαέλα Δαρμάνη.

Η Μικαέλα Δαρμάνη συναντά τον Κώστα Παρίση στο «Θέσις»

Από την Τετάρτη 26 Απριλίου η Μικαέλα Δαρμάνη επιστρέφει σε έναν αγαπημένο χώρο, το "Θέσις" στο Μοναστηράκι και συναντά ένα σπουδαίο καλλιτέχνη τον Κώστα Παρίση από τα "Υπόγεια Ρεύματα". 

Σε ένα πρόγραμμα με κοινές αναφορές στο καλό ελληνικό τραγούδι, οι δύο καλλιτέχνες θα μας παρασύρουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια. 

Η Μικαέλα Δαρμάνη είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Για να μας συστηθεί μουσικά επέλεξε κλασσικά τραγούδια όπως το «Ας ερχόσουν για λίγο», «Ζητάτε να σας πω», «Τι είν' αυτό που λένε αγάπη» τα οποία και ερμήνευσε στον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Αγαπώ να θυμάμαι».  

Παρόλα αυτά όπως γνωρίζουν όσοι  την ακολουθούν στα live της η Μικαέλα Δαρμάνη μουσικά είναι πολλά περισσότερα αφού με την ίδια ευκολία μπορεί να ερμηνεύσει Χατζηδάκι και Ξαρχάκο, Cesaria Evoraκαι Tom Jones! Μια μεγάλη γκάμα του ρεπερτορίου που την εκφράζει παρουσίασε στις  εμφανίσεις που πραγματοποίησε πρόσφατα στο πλευρό του Μπάμπη Στόκα στο Hotel Ερμού και θα παρουσιάσει και στο "Θέσις".

 

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top