ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν είναι δυνατόν μια Ελλάδα να αγωνιά για το Survivor»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας που μπορεί να μην επαφίονται της εκπομπής τους, αλλά ο Γιώργος Παπαδάκης έχει άποψη για όλα και πολλές φορές την εκφράζει on air μέσα από την εκπομπή του.

Κάτι τέτοιο, έγινε και το πρωί της Πέμπτης, οπότε και ο γνωστός δημοσιογράφος με αφορμή το μήνυμα τηλεθεάτριας ξέσπασε για το Survivor και το πώς αντιδράει το κοινό σε αυτό το τηλεοπτικό φαινόμενο.

«Δεν είναι δυνατόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι να παλεύουν για τον Χούτο, τον Bo, τη Λάουρα. Συμπαθέστατα τα παιδιά, σκίζει ο ΣΚΑΪ, κάνει υψηλή τηλεθέαση, αλλά αυτό το πάθος με το οποίο αντιμετωπίζουν το Survivor… Αν με το ίδιο πάθος είχαν αντιμετωπίσει τη μείωση του αφορολογήτου, τη μείωση των μισθών, την ανεργία, ίσως είχαμε αποτελέσματα», είπε.

Και συνέχισε: «δεν είναι δυνατόν μια Ελλάδα να αγωνιά και να εκτονώνεται με τα Twitter και με τα Instagram και με τα Facebook και με τις Καραλούλες για το Survivor. Και ξέρετε τι με ενοχλεί; Ότι αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν, ψηφίζω κι εγώ, ψηφίζεις και εσύ και αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν κυβερνήσεις. Με τη λογική του Survivor θα βγάλουν κυβερνήσεις;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top