«Αρένα»: O Αντρέας πιέζει τον Παύλο να βρει στοιχεία για τους απαγωγείς

Καθημερινά, στις 17:55 από το Star

«Αρένα»: O Αντρέας πιέζει τον Παύλο να βρει στοιχεία για τους απαγωγείς

 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Αρένα» που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:55, από το Star.

Τι θα δούμε:

O Αντρέας πιέζει τον Παύλο να βρει στοιχεία για τους απαγωγείς. Εκείνος συνδυάζει όλες τις ενδείξεις και αποφασίζει να πάει στην κλινική του Σωτήρη για να ψάξει για στοιχεία. Ο Αντρέας ανησυχεί με την παρουσία του Κλεάρχου στο σπίτι τους, γιατί φοβάται μην καταλάβει για την απαγωγή. Ο Κλέαρχος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μυρτώ, αλλά δεν τα καταφέρνει και υποψιάζεται ότι δεν του έχουν πει την αλήθεια για την κατάστασή της.

Ο Τίμος και η Αμάντα περνούν ένα δημιουργικό πρωινό και έρχονται κοντά. Ο Τίμος, με καλυμμένο τρόπο, προσπαθεί να της πει ότι ίσως ο Σωτήρης δεν είναι αυτό που δείχνει. Ο Γιώργος προσπαθεί να αποδείξει στη Ράνια ότι αυτός που την φλερτάρει δεν είναι σωστός άντρας. Ο Σωτήρης ζητάει να μείνει μόνος με τη Μυρτώ για να δει τι θυμάται από την απαγωγή. Η Μυρτώ, μόλις τον βλέπει, πανικοβάλλεται.

Η Ήβη προτείνει να βρουν έναν ψυχολόγο για τη Μυρτώ, αλλά ο Σωτήρης, που φοβάται ότι μπορεί να αποκαλυφθεί, την αποτρέπει. Η Μελίσσα φροντίζει να ενημερώσει τον Σωτήρη ότι η Αμάντα και ο Τίμος είναι στο σπίτι του δεύτερου και κάνουν πρόβες. Ο Σωτήρης καλεί την Αμάντα, αλλά εκείνη δεν απαντά. Ο Αντρέας προτείνει στη Σύλβια να γίνει μάνατζερ της Μελίσσας.

Ο Παύλος αναλύει στη Σύλβια το σχέδιό του, αλλά ο Σωτήρης κρυφακούει. Η Μελίσσα μαθαίνει ότι ο Τίμος έκανε πρόβα με την Αμάντα στο σπίτι του. Ο Αντρέας συναντιέται με τον Σωτήρη, ο οποίος προσπαθεί να τον επηρεάσει εναντίον του Παύλου.

Του προσφέρει εκδούλευση και του ζητάει σαν αντάλλαγμα να κρατήσει την Αμάντα και τον Τίμο μακριά. Η Αμάντα δέχεται πρόσκληση σε δείπνο από τον Σωτήρη. Ο Αντρέας ρωτάει ανοιχτά τον Τίμο για τη σχέση του με την Αμάντα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top