"Σε στηρίζουμε και έξω από το παιχνίδι", γράφει ο αδερφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου - Τι δήλωσε στο star.gr

Είναι ή δεν είναι μέσα στο παιχνίδι η Ειρήνη;

"Σε στηρίζουμε και έξω από το παιχνίδι", γράφει ο αδερφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου - Τι δήλωσε στο star.gr

Σε «θρίλερ» έχει αναδειχθεί η συμμετοχή της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor, μιας και 3 μέρες μετά τη "διαρροή" ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, κανείς δεν ξέρει πού τελικά βρίσκεται η τραγουδίστρια.

Και ενώ όλοι προσπαθούν να επιβεβαιώσουν, μάθουν ή ακόμα και να μαντέψουν αν η παίκτρια δεν μένει πλέον στην παραλία των «Διασήμων», αν θέλησε να αποχωρήσει και τελικά… τη μετέπεισαν ή αν όλο αυτό δεν είναι παρά ένα ατυχές spoiler, ο αδερφός της Στάθης Παπαδόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, που προβληματίζει.

«Αυτή είναι Ειλικρινής Και αγωνίστρια και είμαι πολύ υπερήφανος αδελφός. Σε στηρίζουμε και έξω από το παιχνίδι πάμε δυνατά», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε ένα απόσπασμα από μια παλαιότερη συνέντευξη της και από τότε όλοι θεώρησαν ότι γνωρίζει πως η αδερφή του βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το star.gr μαζί του, δήλωσε: «Δεν έχουμε καμία επιπλέον ενημέρωση. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μας. Ακόμα δεν ξέρουμε αν η Ειρήνη είναι στο παιχνίδι ή όχι. Αλλά από όσο ξέρω και να έχει αποχωρήσει, θα είναι σε ξενοδοχείο και δεν ξέρω αν της επιτρέπεται να επικοινωνήσει μαζί μας. Αυτό είναι θέμα της παραγωγής. Επειδή, όμως, ξαναβλέπω το απόσπασμα της τελευταίας εκπομπής, νομίζω ότι μάλλον θα έχει φύγει. Δεν ξέρουμε όμως τίποτα με σιγουριά».

Από την πλευρά τους, ακόμα και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ δεν έχουν κάτι προς ανακοίνωση, μιας και δηλώνουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί από τον Άγιο Δομίνικο για κάτι σχετικό.

Ωστόσο, να πούμε και ότι όταν κάποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι, έχει πρόσβαση (αφού δεν είναι κομμάτι πια του Survivor) με το κινητό του τηλέφωνο. Άρα αν είχε αποχωρήσει, γεννάται εύλογα το ερώτημα πώς και δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της. Εκτός κι αν υπάρχει παρέμβαση της παραγωγής, προκειμένου να μην "καεί" η είδηση.

Όλα αυτά, όμως, είναι σενάρια και εικασίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε τι τελικά έχει συμβεί με την Ειρήνη...

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top