Δούκισσα Νομικού στο star.gr: «Κλέβω» κινήσεις από το Dance για τον πρώτο μου γαμήλιο χορό

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη του So You Think You Can Dance

Δούκισσα Νομικού στο star.gr: «Κλέβω» κινήσεις από το Dance για τον πρώτο μου γαμήλιο χορό

Το βράδυ της Δευτέρας «γέμισε» με χορό στο κτήριο 56 του «Ελληνικού κόσμου».

Εκεί, έγινε η παρουσίαση του νέου σόου που κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου, «So You Think You Can Dance».

Το «παρών» δεν θα μπορούσε να μη δώσει η παρουσιάστρια του χορευτικού σόου που θα επιστρέψει στις οθόνες μας μετά από χρόνια, Δούκισσα Νομικού, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για όλα!

Δούκισσα και χορός τελικά πάνε μαζί; «Λες ε; Μου αρέσει πολύ ο χορός και χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω σε αυτό το project, γιατί όταν γινότανε παλιότερα στο Mega πριν πολλά χρόνια, ήμουν φανατική τηλεθεάτρια. Το παρακολουθούσα και να τώρα που τα έφερε η ζωή έτσι που συμμετέχω κι εγώ στο project που τόσο πολύ είχα αγαπήσει», είπε αρχικά η ξανθιά παρουσιάστρια.

Θα την ακούσουμε πάλι να λέει «Ας αρχίσει ο χορός», όπως έλεγε για χρόνια ως παρουσιάστρια του Dancing with the stars; «Τώρα θα έχει άλλη ατάκα, θα την ακούσετε στο τρέιλερ. Πριν από λίγο μας το έδειξαν κι εμάς. Θα το δείτε και θα ακούσετε!».

Θα δούμε κάτι παραπάνω από εκείνη; Θα τη δούμε να χορεύει; «Αυτό ακόμα δεν το ξέρω! Προς το παρόν, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα δείτε να χορεύετε πολύ ταλαντούχα πρόσωπα, νέες φατσούλες, νέοι άνθρωποι, γεμάτοι όνειρα, πάθος για το χορό, αγάπη για το χορό. Θα παθιαστείτε γιατί μιλάμε για είδη χορού που όλοι μας λίγο πολύ κάποια στιγμή σε ένα πάρτι έχουμε ακούσει και έχουμε κουνηθεί και χορέψει στο ρυθμό του. Έχει και ποπ, έχει και rnb, λατιν, μπαλέτο! Έχει τα πάντα! Δεν είναι δηλαδή όπως το Dancing with the stars που είχε μόνο λάτιν και ballroom χορούς. Οπότε νομίζω ότι όλο αυτό θα χαρίσει ένα διαφορετικό θέαμα, που έχουμε χρόνια να δούμε και μας έχει λείψει».

Όσοι παρακολουθούσαν το DWTS, θα θυμούνται ότι η Δούκισσα είχε μάθει πολλούς τεχνικούς όρους για τα είδη χορών που παρουσιαζόντουσαν στο παρκέ, για το οποίο δεχόταν και πολλά πειράγματα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Η νέα αυτή εμπειρία έρχεται να τη γεμίσει νέες γνώσεις: «Έχω μάθει το popping, έχω μάθει από το σύγχρονο το experimental. Μαθαίνω! Όσο είμαι εδώ, συνέχεια μαθαίνω!».

Στα πρόσωπα των παιδιών, η Δούκισσα πολλές φορές βλέπει τον εαυτό της, πριν από χρόνια τότε που και εκείνη με χαρά και ενθουσιασμό πήγαινε να κυνηγήσει τα όνειρά της, για αυτό και «είμαι δίπλα τους στις οντισιόν που γίνονται, που ανεβαίνουν τα παιδιά στη σκηνή μπροστά στην κριτική επιτροπή, εγώ είμαι συνέχεια στο backstage. Τους μιλάω, τους εμψυχώνω, προσπαθώ να τους ανεβάσω το ηθικό. Γιατί πράγματι επειδή είναι τόσο παθιασμένοι για αυτό που κάνουνε και το θέλουν τόσο και κυνηγούν το όνειρό τους, που είναι ο χορός, έχουν αγωνία, άγχος, στρες, δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Ψάχνουνε μια αγκαλιά κι εγώ είμαι αυτή η αγκαλιά! Πραγματικά με κοιτάνε μέσα στα μάτια, θέλοντας να μου πούνε κάτι, λες και μπορώ να τους βοηθήσω κάπως, αλλά το μόνο που μπορώ να τους πω είναι να πάρουν βαθιές ανάσες, να ηρεμήσουν και αυτά τα περίπου δύο λεπτά που θα έχετε μπροστά στους κριτές, απολαύστε τα, χορέψτε όσο καλύτερα μπορείτε!».

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε και για τον άλλο χορό που ετοιμάζεται να χορέψει, αυτόν του Ησαΐα! «Λες να μάθω να χορεύω και το χορό του Ησαία μέσα από το Dance;», είπε αρχικά χαριτολογώντας και μας αποκάλυψε ότι «κλέβω κινήσεις για τον γαμήλιο πρώτο χορό. Βλέπω τι εντυπωσιάζει τους κριτές και θα το λάβω σοβαρά υπόψιν»! Τι κι αν αυτό που θα τους εντυπωσιάσει είναι ένα ακροβατικό, η Δούκισσα είπε: «Τι να κάνω; Άμα είναι αυτό που θα εντυπωσιάσει τον κόσμο...», σχολίασε γελώντας και εξήγησε: «Όχι, δεν έχω σκεφτεί τι θα γίνει εκείνη την ημέρα, πιστεύω κάτι αυθόρμητο, θα είμαστε όλοι μαζί σε ένα πάρτι και θα χορεύουμε!».

Όσο για το θα πάει… εξαντλημένη από τον χορό, στο δικό της χορό του Ησαία; «Θα πάω κατευθείαν στο γάμο από το Dance, σερί, αλλά ευτυχώς θα είμαι σε χορευτικό mood!».

 

Συνέντευξη στην Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top