Στέλνουν επειγόντως ψυχολόγο στο Survivor!

Σήμανε συναγερμός από το ατύχημα και τους καβγάδες

Στέλνουν επειγόντως ψυχολόγο στο Survivor!

Απαραίτητη κρίθηκε από την παραγωγή του Survivor, η αποστολή ψυχολόγου στον Άγιο Δομίνικο,  όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σημαντικό  ρόλο στο να ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα, το οποίο από μόνο του κρίθηκε ότι χρειάζεται ειδική διαχείριση από επιστήμονα, καθώς οι παίκτες ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν φαντάζονταν αυτό που τους  συνέβη.

Δεν ήταν όμως το ατύχημα ο μοναδικός λόγος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αντοχές των παικτών είναι μειωμένες, καθώς η εξάντληση από την πείνα και την πολυήμερη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο έχει προκαλέσει συναισθηματική και ψυχολογική κατάπτωση.

Ή παραγωγή πιστεύει ότι με την επίσκεψή του ο ψυχολόγος στο νησί θα μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση, να καλμάρει τα πνεύματα και να εμψυχώσει όλους όσοι εμφανίζονται  να  αντιμετωπίζουν  δυσκολίες σωματικές και ψυχολογικές.

Οι εντάσεις των παικτών είναι συνεχείς πάντως, τα νεύρα είναι  τεντωμένα  και πάντα, η περίοδος πριν από την  τελική ευθεία είναι η δυσκολότερη.

Επιπλέον, όπως γράφει η εφημερίδα, μετά τις αποχωρήσεις και τις συνεχείς αλλαγές οι ισορροπίες στις σχέσεις μεταξύ των παικτών έχουν διαταραχθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.

Οι παίκτες απειλούνται  σε παρόμοιες καταστάσεις  από ψυχολογικές διαταραχές, όπως χρόνιο άγχος, διαταραχή πανικού και κατάθλιψη.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» σημαντικό ρόλο έχει άλλωστε στην συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή,  όπως και σε αρκετές άλλες παρόμοιες τα προηγούμενα χρόνια,  ο ψυχολόγος Γιάννης  Χοϊμές  Ο κ. Χοϊμές ήταν και αυτός που μέσα από συνεντεύξεις πρότεινε στους παραγωγούς ποιοι ήταν προτιμότερο να επιλεγούν, ώστε να προκύψει ένα ιδιαίτερο ανθρώπινο μωσαϊκό.                           

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top