H Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε στο νεαρό που.. αξίωσε να του ζητήσει το «Πακέτο»… συγγνώμη

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

H Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε στο νεαρό που.. αξίωσε να του ζητήσει το «Πακέτο»… συγγνώμη

Αρχικά, ήθελε να τα βρει με τη μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του, αλλά τελικά ο 19χρονος νεαρός που βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στο «Πάμε Πακέτο» κατέληξε να… της τα χώνει, κάνοντας έξαλλη on air την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στη συνέχεια, ο αποστολέας Σάββας Χουρδάκης με ανάρτησή του στο Facebook στην σελίδα του Πάμε Πακέτο, δήλωσε ότι θέλει να του ζητήσει συγγνώμη η εκπομπή για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ιστορία του, προειδοποιώντας με προσφυγή στο ΕΣΡ.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα ξημερώματα της Πέμπτης, η οικοδέσποινα της εκπομπής έδωσε τη δική της απάντηση στον 19χρονο, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφία του από την εκπομπή.

«Πολύ λυπάμαι Σάββα μου. Πραγματικά. Όχι βέβαια για τις απειλές σου περί ΕΣΡ τις οποίες σου επιστρέφω ακέραιες, λέγοντάς σου ότι στο μοντάζ κόπηκαν μόνο (όπως πολύ καλά γνωρίζεις) οι λεκτικές χυδαιότητες περί ομοφυλοφιλικών περιπτύξεων, τις οποίες ούτως ή άλλως κανένα ΕΣΡ δεν θα επέτρεπε να ακουστούν δημόσια! Αλλά λυπάμαι γιατί δεν κατάφερα να κάνω χώρο μέσα στον ασκό του θυμού σου, ούτε για έναν κόκκο αγάπης. Παρ’ ότι προσπάθησα πολύ», έγραψε. 

Και πρόσθεσε: «κάθε μου προσπάθεια προσέκρουε σε “θημωνιές” χολής, σωρευμένες εκ προθέσεως για χρόνια στην παιδική ψυχή σου. Σε έναν δικολαγνικό εκφυλισμό της παιδικής σου ηλικίας. Όντως χρειάζεσαι συγγνώμη. Όχι βέβαια από την εκπομπή. Η οποία έκανε τα πάντα για να υποστηρίξει το αίτημά σου που εσύ ό ίδιος με τη στάση σου ματαίωσες . Αλλά από τους αυτουργούς της μετάλλαξης μιας παιδικής ψυχής σε έναν οχετό μίσους και θυμού. Αυτοί οι άνθρωποι σε καταδίκασαν και δεν τους έχει απαγγελθεί ακόμα κατηγορία. (μιας και σου αρέσουν οι δικανικοί όροι….) Εύχομαι κάποτε να καταλάβεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Κι αν με χρειαστείς, εγώ πάλι εδώ θα είμαι με αγάπη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top