«Ο Ντάνος είναι από τις καλύτερες ψυχές της Σκιάθου» - Ποια το αποκαλύπτει στο star.gr;

Όσα μας εξομολογήθηκε η φίλη του, Αφροδίτη Ιβάνοβιτς

«Ο Ντάνος είναι από τις καλύτερες ψυχές της Σκιάθου» - Ποια το αποκαλύπτει στο star.gr;

Ντάνο λένε και κλαίνε!

Όλες οι γυναίκες έχουν μάτια μόνο για τον πρώην «Μαχητή» και εδώ και λίγο καιρό «Διάσημο» του Survivor που ακούει στο όνομα Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και ενώ μέχρι στιγμής έχουμε μάθει πολλά για την προ διασημότητας ζωή ενός από τα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης που γυρίζεται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο, αυτό που δεν ξέρουμε ως τώρα είναι πληροφορίες για τα παιδικά του χρόνια!

Για το λόγο αυτό, η Αφροδίτη Ιβάνοβιτς μίλησε στο star.gr για τον συμμαθητή της σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, Γιώργο και μέσα από τα μάτια της τον είδαμε κι εμείς με… (ακόμα) καλύτερο μάτι!

Ήταν καλός μαθητής; Ήταν καρδιοκατακτητής ακόμα και από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια; Πώς ήταν ως νέος; Σε αυτές και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις μας απάντησε η Αφροδίτη, που ανήκει στο «fan club» του Σκιαθίτη – και συντοπίτη της – παίκτη και μεταξύ άλλων μας είπε ότι χαίρεται πολύ «που μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για τον Γιώργο, είναι απίστευτο παιδί!».

«Ήμασταν μαζί στην ίδια τάξη, έχουμε ίδια ηλικία με τον Ντάνο. Ήμασταν συμμαθητές σε όλα μας τα σχολικά χρόνια, άλλωστε η Σκιάθος έχει μόνο ένα σχολείο! Στην τάξη ήμασταν 19 παιδιά από ότι θυμάμαι. Αλλά ο Γιώργος πάντα ξεχώριζε, ήταν ο γόης του σχολείου! Δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Ήταν πάντα κούκλος! Και προστατευτικός πολύ με όλους μας, με όλη την παρέα. Ήμασταν στην ίδια παρέα, είχε πολλούς φίλους. Δυναμικός πολύ, δεν του άρεσε ποτέ να χάνει, όπως και τώρα στο παιχνίδι. Στα αθλήματα στο σχολείο, στις εκδρομές, ακόμα και στη γειτονιά, πάντα ήταν έτσι!», μας λέει η Αφροδίτη για τον φίλο της και συνεχίζει: «Αληθινός πάντα, ό,τι είχε να πει το έλεγε στα ίσα, δεν έδειξε ποτέ πονηριά, είχε χιούμορ πολύ, έκανε όλους μας να γελάμε, ήταν η ψυχή της παρέας από τότε!».

Και με τα μαθήματα; «Ο Γιώργος ήταν καλός μαθητής. Δεν ήταν μαθητής του 20, αλλά ήταν πολύ καλός, επιμελής και διαβασμένος πάντα!». Το σχολικό τους πρόγραμμα δεν είχε κοπάνες, γιατί «στη Σκιάθο είναι δύσκολο να τα κάνεις αυτά! Είναι πολύ κλειστή η κοινωνία!».

Όσο για το πόσο καρδιές… έκαιγε τότε; «Λίγο πολύ σε όλες μας άρεσε ο Γιώργος! Πάντα ήταν ωραίο παιδί και τώρα είναι ακόμα καλύτερος!» και φυσικά δεν έλειπαν και τα… σχολικά φλερτ: «Είχε τους εφηβικούς του έρωτες, όπως όλοι μας σε εκείνη την ηλικία, εμείς ήμασταν πάντα μόνο φίλοι».

Η Αφροδίτη και ο Γιώργος κάνουν ακόμα παρέα και μάλιστα – για όσες ενδιαφέρονται – μπορούν να τον βρουν στο μαγαζί της, όπου και συχνάζει, πάνω από τις «μαξιλάρες» του νησιού και συγκεκριμένα στο Venue by Skiathos.

«Τον έβλεπα και στην παραλία, γιατί κάνω θαλάσσιο σκι, οπότε τα λέμε κι εκεί. Δεν σταματήσαμε να κάνουμε ποτέ παρέα, ούτε χαθήκαμε, όπως καμιά φορά χάνεσαι μετά το σχολείο. Στην παρέα μας, είμαστε οι συμμαθητές, έχουμε μείνει μια παρέα 10 ατόμων», μας εξήγησε.

Η ζωή του το καλοκαίρι, είναι ήδη γνωστό, ότι είναι… δίπλα στο κύμα και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Ελένης, όπου και παραδίδει τα δικά του μαθήματα θαλάσσιου σκι. Ο χειμώνας, όμως, δεν έχει θαλάσσια σπορ. Τότε, ο παίκτης των «Διασήμων» βοηθάει τον αδερφό του, Χάρη, στο πρατήριο βενζίνης που διατηρούν στο νησί των Σποράδων!

«Πιστεύω ότι ήταν άδικο όλο αυτό απέναντί του», μας είπε για την «επίθεση» που είχε δεχθεί από τους υπόλοιπους «Διάσημους». Και συνέχισε: «Μάλλον κάποιο σχέδιο είχαν οι συμπαίκτες του, κάτι έχουν καταλάβει για τον Γιώργο και το κάνουν αυτό. Μπορεί να έχουν καταλάβει ότι είναι φαβορί, δεν μπορώ να ξέρω κι ακριβώς, αλλά αυτό πιστεύω. Ότι θέλουν να τον ‘φάνε’ γιατί είναι δυνατός. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται! Όλοι το έχουν καταλάβει! Βέβαια, είναι παιχνίδι και δεν τα βλέπουμε και όλα, αλλά ο Γιώργος που ξέρω δεν είχε ποτέ αντιπαλότητες. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο ή να έχει κάνει κάτι τόσο κακό».

Μας μίλησε ακόμα και για το σκηνικό που είχε παιχτεί και τον είχαν κατηγορήσει για «αρχηγικές τάσεις»: «Πάντα έτσι ήταν. Δεν το κάνει για να το παίξει ή για να δείξει κάτι. Πάντα του άρεσε να είναι πρώτος. Αλλά δεν το κάνει κακοπροαίρετα. Απλά αυτός είναι ο Γιώργος!».

Στην ερώτηση αν η εικόνα του Γιώργου που βλέπει στο ριάλιτι είναι η πραγματική εικόνα που κι εκείνη έχει για τον φίλο της, η απάντηση είναι απλή: «Είναι αυτό ακριβώς που ξέρουμε όλοι μας. Όπως τον ξέρω, αυτό βλέπω και στην τηλεόραση. Είναι τόσο καλό παιδί, δεν θα βρεις άνθρωπο να σου πει άσχημη κουβέντα για εκείνον. Από τις καλύτερες ψυχές της Σκιάθου! Είμαστε πολλοί περήφανοι!».

Είναι δε τόσο αγαπητός σε όλο το νησί, που «περπατάει στην Παπαδιαμάντη (σς: τον κεντρικό δρόμο του νησιού) και όλοι τον χαιρετάνε, τον ξέρουν με το μικρό του όνομα!».

Δεν μπορούσαμε να μην της ζητήσουμε να μας μεταφέρει κάτι από τον παλμό της παρέας της ημέρας που προβάλλεται το παιχνίδι, πώς νιώθουν ότι βλέπουν τον δικό τους άνθρωπο στην τηλεόραση και τι… προσδοκίες έχουν από εκείνον! «Κάθε μέρα που προβάλλεται το Survivor, είναι μια ιδιαίτερη ημέρα! Και για μας και για ολόκληρο το νησί! Αλλά και όπου υπάρχουν φίλοι του! Είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που συντονίζονται και τον παρακολουθούν. Παίρνει διαστάσεις σπουδαίου γεγονότος. Είναι όλοι ‘κολλημένοι’ στις τηλεοράσεις. Περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τον Γιώργο μας! 9 παρά 10 στηνόμαστε όλοι και αν δεν ήμαστε μαζί, σχολιάζουμε μέσα από το Facebook όσα βλέπουμε στο επεισόδιο. Είμαστε όλοι δίπλα του! Τον αγαπάμε πολύ, τον στηρίζουμε. Όταν βγήκε υποψήφιος αρχίσαμε να τον ψηφίζουμε από το πρώτο λεπτό!», μας εξομολογήθηκε.

Στο ενδεχόμενο δε, να γυρίσει στο νησί με την… πρωτιά; "Το ευχόμαστε! Θέλουμε να φτάσει τελικό! Αξίζει να πάρει το έπαθλο! Θα τρελαθούμε όλοι αν γίνει αυτό!".

 

. Συνέντευξη στην Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top