Όπου φύγει, φύγει: ΔΕΥΤΕΡΗ αποχώρηση παίκτη από το «Star Academy»

Τι έγινε;

Όπου φύγει, φύγει: ΔΕΥΤΕΡΗ αποχώρηση παίκτη από το «Star Academy»

Η πρώτη αποχώρηση έγινε λίγο μετά το πρώτο live του μουσικού ριάλιτι.

Αλλά το δρόμο που… χάραξε η Παμπίνα Κοντέα ακολούθησε η Έλενα Κορωναίου, η οποία δεν αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας επίσης μέρος της ελληνικής μουσικής ακαδημίας.

Η σπουδάστρια δεν άντεξε τον εγκλεισμό και αν και με τους υπάρχοντες κανονισμούς του παιχνιδιού, μπορεί να πάρει πίσω την απόφασή της και να επιστρέψει εντός 24ώρου στην ελληνική μουσική ακαδημία, μέσα από ανάρτησή της στα social media, έδειξε ότι μάλλον δεν θα αλλάξει!

«Μη στεναχωριέστε που έφυγα από το Star Academy γιατί είμαι καλύτερα μέσα μου! Ελπίζω το όνειρο να αρχίζει τώρα! Ήταν μία εμπειρία με τα όμορφα και τα άσχημα της που θα θυμάμαι γλυκά ! Έκανα φίλους που δε θέλω να χάσω και είχα την τιμή να τραγουδήσω μπροστά σε ανθρώπους που θαυμάζω πολύ! Τους ευχαριστώ όλους από τη ψυχή μου για αυτή την ευκαιρία ! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της παραγωγής για την κατανόηση τους και τη δουλειά που κάνουν! Φυσικά στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους καθηγητές ! Ήταν υπέροχοι! Κατερίνα Γκαγκάκη θεά!», έγραψε στα social media, το μεσημέρι της Τρίτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top