Survivor: Οι μοναχικές στιγμές της Παπαδοπούλου και τα "καρφιά" για τον Ντάνο

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Μοναχικές στιγμές στην παραλία περνάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου αφού, όπως δείχνει, δεν ταιριάζει με κανέναν από τους συμπαίκτες της.

Η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί προτιμάει να απομονώνεται ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο ρίχνοντας τα «καρφιά» της.

«Είμαι μοναχική μεγάλο διάστημα εδώ στην παραλία. Είναι μια στάση που κρατάω γιατί κάποια πράγματα δε ταιριάζουν με την προσωπικότητά μου και αρνούμαι να τα κάνω. Δεν μπορώ να προσποιηθώ, δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι αυθόρμητη και γι’ αυτό προτιμώ τη μοναξιά. Η μοναξιά είναι μια επιλογή που δεν είναι μόνο δική μου, είχα φτάσει σε ένα σημείο να είμαι ζητιάνα αγάπης, είναι και από τη στάση των υπολοίπων. Προσπάθησαν να γίνουν χειριστικοί επάνω μου. Καλούμαι να σκληρύνω σαν Ειρήνη και να τα βγάλω εις πέρας.

Όλοι προσπαθούν να γίνουν χειριστικοί απέναντί μου εκτός από τον Γιάννη Σπαλιάρα. Δεν ήταν και ο Ντάνος, αλλά και ο Ντάνος τώρα επειδή θέλει να πάει, γιατί  φοβάται μάλλον μην τον ξαναψηφίσουνε με την υπόλοιπη κλίκα που είναι περισσότερα άτομα, το κάνει και ο Ντάνος αυτό και λυπάμαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί νόμιζα ότι είναι ένα λαϊκό παιδί, καλό παιδί, καταλαβαίνω όμως ότι θέλει να κερδίσει το έπαθλο και τον δικαιολογώ παρόλα αυτά και ότι και να έκανε πάλι δεν θα τον ψήφιζα» ανέφερε. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top