Σόφη Πασχάλη:Αποκάλυψε τι έφαγε όταν αποχώρησε από το Survivor και την άγνωστη συνομιλία με τον Τανιμανίδη

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Όχι για ένα, ούτε για δύο αλλά για… 10 άτομα έφαγε το βράδυ που αποχώρησε από το Survivor η Σόφη Πασχάλη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο «Σουκου» έφαγε ένα burger, μία πατάτες και ήπιε και αναψυκτικό. Η αμέσως επόμενη ανάγκη της ήταν να κάνει ένα μπάνιο –μετά από δύο μήνες- όμως μετά επέστρεψε στο φαγητό και ζήτησε από το room service να της φέρουν μακαρόνια με κρέας, μπιφτέκια, τυρόπιτα και για επιδόρπιο έφαγε 8 muffins με Nutella! Ναι καλά διαβάσατε!

Όσον αφορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την επίθεση που δέχθηκε από τους fans του, όπως εξομολογήθηκε, στο πλευρό της στάθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος προσπάθησε να την καθησυχάσει όταν βγήκε από το Survivor…

«Η αλήθεια είναι ότι όταν βγήκα από το παιχνίδι, αν δεν είχα – και το λέω και δημόσια – τον Σάκη, και την παραγωγή φυσικά, αλλά ειδικά τον Σάκη να μου εξηγήσει: «Σόφη δες το έτσι… είναι ένα ντέρμπι αυτή τη στιγμή, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Έχεις πάει σε γήπεδο; Αυτό ακριβώς γίνεται. Αυτή τη στιγμή δεν είστε άνθρωποι, είστε παίκτες που έχουν ένα φανατισμένο κοινό. Αυτό όλο θα κοπάσει. Δεν είναι προσωπικό και μην το πάρεις προσωπικά. Αυτό με ηρέμησε». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top