ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από το Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από το Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Αναμένεται να είναι το πιο συγκινητικό επεισόδιο που έχει προβληθεί μέχρι σήμερα στο Survivor, αυτό της Πέμπτης, μιας και οι «Διάσημοι» κατάφεραν μετά από νίκη τους στη μάχη με τους «Μαχητές» να κερδίσουν.

Η νίκη αυτή τους χαρίζει κάτι το οποίο οι περισσότεροι περιμένουν πώς και πώς: να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, να πάρουν μηνύματα από τους γονείς, τους συζύγους, ακόμα και τα παιδιά τους. Αναμενόμενο να λυγίζουν οι πιο πολλοί και να ξεσπούν σε κλάματα, κάτι που φάνηκε και στο τρέιλερ που εδώ και ώρες προβάλλεται στο κανάλι του Φαλήρου.

Ακριβώς αυτό ήταν και η… σπίθα που έκανε πολλούς να λένε ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, μιας και δεν υπάρχει πουθενά στα πλάνα, ενώ φαίνεται κανονικά όλη η υπόλοιπη ομάδα των «Διασήμων». Και είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η παίκτρια είναι... άφαντη, μιας και δεν αγωνίστηκε ούτε στο αγώνισμα που χάρισε στην ομάδα της τη νίκη και το έπαθλο.

Παρόλο που ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρει ότι η Ειρήνη απουσιάζει για ιατρικούς λόγους, το διαδίκτυο, αλλά και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης ανέφεραν ότι «η Παπαδοπούλου μπορεί και να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξακολουθεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής της από το ριάλιτι επιβίωσης. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να βρίσκεται στην ομάδα των «Διασήμων» και δε θέλησε ούτε στιγμή να αποχωρήσει οικειοθελώς για Ελλάδα.

Όσο για το ιατρικό θέμα που έχει προκύψει; Το ρεπορτάζ μας λέει ότι ισχύει, ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς έχει προκύψει με την υγεία της – το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top