Τροχαίο Survivor: ΟΛΑ όσα αποκάλυψε στο star.gr ο αδελφός του Μάριου- Μόλις σήμερα έμαθαν τα μαντάτα

"Ευτυχώς προλάβαμε να μάθουμε τα νέα πρώτα από τον Μάριο και όχι από τα sites"

Τροχαίο Survivor: ΟΛΑ όσα αποκάλυψε στο star.gr ο αδελφός του Μάριου- Μόλις σήμερα έμαθαν τα μαντάτα

Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά την είδηση ότι η Ειρήνη Κολλιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από τους «Μαχητές» στο Survivor τραυματίστηκαν την Τρίτη σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο, την ώρα που βαν της παραγωγής τους μετέφερε μαζί με τους άλλους συμπαίκτες τους από το συμβούλιο του νησιού.

Ο αδελφός του Μάριου Ιωαννίδη, Δημήτρης, μίλησε στο star.gr και αποκάλυψε πως ο Κύπριος «Μαχητής» τηλεφώνησε στην μητέρα τους το απόγευμα της Πέμπτης και και την ενημέρωσε... τηλεγραφικά για το τι συνέβη και πώς είναι η υγεία του. Όπως εξήγησε, δεν του επέτρεψαν από την παραγωγή να πει περισσότερα για το τι θα γίνει στη συνέχεια με το ριάλιτι επιβίωσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το ΤΡΟΧΑΙΟ στο Survivor

«Ευτυχώς προλάβαμε να μάθουμε τα νέα πρώτα από τον Μάριο και όχι από τα sites. Τη στιγμή που μιλάς με τον άλλον και λέει ότι είναι καλά η ανησυχία παύει να υπάρχει. Σίγουρα υπάρχει αγωνία, σίγουρα υπάρχει ανησυχία, επειδή διαρρέουν διάφορα, ακούγονται διάφορα και γράφονται διάφορα» ανέφερε.

«Εγώ δεν είχα επικοινωνία. Υπήρξε μόνο μία επικοινωνία με την μητέρα μου σήμερα το απόγευμα η οποία ενημερώθηκε για αυτά που έχουν διαρρεύσει. Ότι απλά υπήρξε ένα ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί και είναι καλά. Ούτε που βρίσκεται ξέρω, ούτε πώς έγινε το ατύχημα ούτε τίποτε» ανέφερε και τόνισε: «Επικοινώνησε ο ίδιος με την μητέρα μου. Είπε ότι είναι καλά, ότι έχει χτυπήσει αλλά είναι καλά. Έχει χτυπήσει στην κλείδα. Προφανώς δεν του επετράπη από την παραγωγή να πει κάτι περισσότερο που να σχετίζεται με την κατάσταση η οποία μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι».

Μάλιστα, όπως τόνισε «μακάρι να ξέραμε τι θα γίνει γιατί και εμάς μας τρώει η αγωνία αλλά δεν είχαμε άλλη ενημέρωση».

Όσον αφορά στο πώς έγινε το τροχαίο, ο Δημήτρης Ιωαννίδης ανέφερε πως ο αδελφός του Μάριος «το μόνο που είπε είναι ότι το mini bus είχε σύγκρουση με κάποιο άλλο αμάξι, στο οποίο τραυματίστηκε. Δεν ήταν μεγάλη η συνομιλία. Πήρε να πει συγκεκριμένα πράγματα για να μην υπάρξει ανησυχία».

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη 
e-mail: sathanasaki@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top