Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε ΦΩΤΟ με τη μικρή Μαρίνα- Η οικογενειακή απόδραση και το γλέντι στα Άχλα!

Τα λόγια αγάπης και το μήνυμα για τα γενέθλιά της

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε ΦΩΤΟ με τη μικρή Μαρίνα- Η οικογενειακή απόδραση και το γλέντι στα Άχλα!

Ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, καθώς η μικρή της κόρη, Μαρίνα, ο καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, έγινε δύο ετών.

Μετά το πάρτι για τα γενέθλια της μικρής στο πλατό της εκπομπής, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ενσταντανέ μαζί με την Μαρίνα, γράφοντας στην λεζάντα μία τρυφερή αφιέρωση.

«Μωράκι μου… αγάπη μου … παιδί μου… σπάει η καρδιά μου από χαρά  που σ’ έχω, που σ’ έχουμε… Χρόνια πολλά ξανθούλα μου!», έγραψε η Ελένη και η φωτογραφία έγινε αμέσως viral, ενώ οι followers της, της ευχήθηκαν για την εορτάζουσα.

Όμως το γλέντι για τα γενέθλια της μικρής έγινε λίγες ημέρες νωρίτερα, στον «παράδεισο» της οικογένειας, στην Άνδρο.

Το οικογενειακό ταξίδι έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ το τραπέζι στρώθηκε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του επιχειρηματία, στα Άχλα.

«Το ζευγάρι έφτασε στην Άνδρο το βράδυ της Παρασκευής με πλοίο από τη Ραφήνα και μαζί του εκτός από την πανέμορφη μπέμπα τους είχαν και τα τρία παιδιά της Ελένης από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η παρουσιάστρια “πετούσε” κυριολεκτικά από τη χαρά της, έλαμπαν τα μάτια της ενώ ήταν πολύ τρυφερή με τα παιδιά της, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, με τα οποία έβγαζε συνέχεια selfies με φόντο το μπλε του Αιγαίου», αποκαλύπτει συνταξιδιώτης της οικογένειας στο περιοδικό You Weekly, που δημοσιεύει φωτογραφίες από την αναχώρηση.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το γλέντι για τα γενέθλια της μικρής είχε μπουζούκι, κιθάρα, νταούλια, άφθονο κρασί και μαντινάδες, ενώ «παρών» ήταν και ο πνευματικός της οικογένειας Παντζοπούλου, ο μοναχός Ευδόκιμος, που βάπτισε την Μαρίνα. Μάλιστα, ήταν εκείνος που έσυρε πρώτος τον χορό, για να ακολουθήσουν οι γονείς και τα ετεροθαλή αδέρφια της μικρούλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top