ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Σκιάθος ώρα... Survivor: ΕΡΗΜΩΝΕΙ το νησί για χάρη του Ντάνου!

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Σκιάθος ώρα... Survivor: ΕΡΗΜΩΝΕΙ το νησί για χάρη του Ντάνου!

«Η συνήθεια που έγινε λατρεία»!

Μπορεί να ήταν σύνθημα που έγινε γνωστό μέσω από ένα από τα πρώτα ριάλιτι που έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά αν δεν ισχύει στην περίπτωση του Survivor, τότε δεν ξέρουμε σε ποιο άλλο μπορεί να βρει την καλύτερη έκφρασή του.

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή, παραπάνω δηλαδή από τις μισές ημέρες της εβδομάδας είναι γεμάτες... Άγιο Δομίνικο, καρύδες, εξωτικά τοπία, μαγιό, ημίγυμνα κορμιά, αλλά και καβγάδες, δοκιμασίες, γκρίνιες, πείνα και… ξεκατίνιασμα (ενίοτε)!

Και μπορεί να στήνεται μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες πάνω από τη μισή Ελλάδα (κρίνοντας από τα νούμερα τηλεθέασης) για να μη χάσει λεπτό από το ριάλιτι επιβίωσης και μείνει πίσω στις εξελίξεις, αλλά όταν μιλάμε για τη Σκιάθο, τότε στήνεται ολόκληρο το νησί!

Ναι καλά διαβάσατε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το νησί του Ντάνου, του Γιώργου Αγγελόπουλου δηλαδή μετά τις 9 το βράδυ θυμίζει… έρημη πόλη.

Όλοι, συγγενείς ή μη του Σκιαθίτη δάσκαλου του σκι στην παραλία της Αγίας Ελένης, κλείνονται στα σπίτια τους ή γεμίζουν τα καφέ του νησιού που είναι ανοιχτά και στήνονται μπροστά από τις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν όσα γίνονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Το καμάρι τους, ο Ντάνος, που έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής από το 2004 ως το 2010, ενώ έχει δουλέψει και βράδυ «πόρτα» σε κλαμπ του νησιού έχει κάνει όλους να περνάνε τα βράδια τους μαζί του, συντονισμένοι στον κόσμο του… «Survivor».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr, το λιμάνι του νησιού του Παπαδιαμάντη, αλλά και όλοι οι δρόμοι αδειάζουν και - κυριολεκτικά - δεν κυκλοφορεί ούτε... κουνούπι!

Χαρακτηριστικά μας ανέφερε κάτοικος του νησιού ότι «μετά τις 9 δεν μπορείς να βρεις ούτε περίπτερο ανοιχτό. Είναι όλοι σπίτια τους ή έξω και βλέπουν Survivor. Κάθε επεισόδιο είναι σαν τελικός του Champions League. Ειδικά όταν ο Ντάνος… σκοράρει!».

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top