ΓΕΝΕΘΛΙΑ έχει η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα-Το πάρτι στο πλατό και τα τρυφερά λόγια της παρουσιάστριας

Έτσι είπε «Χρόνια Πολλά»-ΒΙΝΤΕΟ

Δυο ετών έγινε σήμερα η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, Μαρίνα!

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της ευχήθηκε «Χρόνια πολλά», με τον Γιώργο Λιανό να τραγουδά το Happy Birthday, ενώ στο video wall έγραφε «Χρόνια Πολλά Μαρίνα!».

Οι συνεργάτες της Ελένης είχαν τοποθετήσει πάνω στο πιάνο μία ροζ τούρτα με δύο κεράκια, τα οποία έσβησε η παρουσιάστρια.

«Το έχετε δει αυτό η μάνα να σβήνει τα κεράκια του παιδιού της; Έτσι είμαστε εμείς, γι’ αυτό μας αγαπάτε» είπε η Ελένη και πρόσθεσε: «Πώς πέρασαν τα χρόνια βρε παιδιά; Πριν τρία χρόνια ήμουν έγκυος;;;;»!

«Έχω τέσσερα παιδιά, ένα μόνο έχουμε γιορτάσει. Επειδή είναι το τελευταίο μου; το λουλουδένιο μου», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της.

Αμέσως μετά η Φωτεινή Πετρογιάννη έσπευσε να την ρωτήσει εάν η μικρή Μαρίνα έχει ενημερωθεί για τα γενέθλιά της.

Τότε η Ελένη εξομολογήθηκε: «Το παιδί με το που άνοιξε το μάτι δίπλα στο κρεβατάκι που την έχω κοντά μου αυτές τις μέρες, το πρώτο πράγμα που της είπα αυτό ήταν. Ναι ναι, τις μαθαίνουμε να σβήνει κεράκια τώρα. Έχουμε τρελαθεί!».

Μάλιστα σήμερα το πρωί η Ελένη πριν πάει στο στούντιο ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι το τέταρτο παιδί της παρουσιάστριας του Alpha γεννήθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής στις 29 Μαρτίου 2015 με καισαρική τομή στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», είχε γράψει, τότε, στο twitter της η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top