Χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση για το STAR ACADEMY-Κατερίνα Γκαγκάκη: «Θα το σκεφτώ αν συνεχίσω»!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Το reality της μουσικής Ακαδημίας, Star Academy που προβάλλεται από το Epsilon, δυσκολεύεται να βρει το βηματισμό του στους πίνακες τηλεθέασης.

Από το δεύτερο κιόλας live, οι επιδόσεις του reality είναι χαμηλές. Εξάλλου, τα καθημερινά επεισόδια του προγράμματος που παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των παικτών μέσα στο σπίτι αποδίδουν ακόμη λιγότερο, με τηλεθεάσεις που περιστρέφονται γύρω από το 2% με 3%.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, το δεύτερο live του Star Academy σημείωσε τηλεθέαση 9,8% στο γενικό σύνολο και 8,7% στα νεανικά κοινά.

Μάλιστα το συγκεκριμένο live ήταν και επεισοδιακό, αφού ο Νίκος Καρβέλας που είναι στην κριτική επιτροπή, πέταξε την τσίχλα του σε μια διαγωνιζόμενη.

Διαβάστε εδώ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Καρβέλας πέταξε την τσίχλα του σε παίκτρια-Ο εκνευρισμός του Κωστόπουλου

Η αντίδραση της Κατερίνας Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι η διευθύντρια της σχολής του reality, πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα τρέλα», το βράδυ της Δευτέρας, και μίλησε για το περιστατικό με την τσίχλα που πέταξε ο Νίκος Καρβέλας σε παίκτρια του Star Academy.

«Το λεκτικό μαστίγιο το χρησιμοποιώ συχνά, ιδιαίτερα όταν μου έχουν πει να το αποφύγω. Στην πραγματικότητα αυτό που θα έπρεπε να είχα κάνει είναι να σηκωθώ και να φύγω. Την επομένη πήγα να δω τον πατέρα μου και του είπα «ντράπηκα που δε σηκώθηκα να φύγω». Ο Νίκος είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, ενδιαφέρουσα. Ροκ συμπεριφορά τη σήμερον ημέρα οφείλει να είναι η ευγένεια και η αγωγή. Αντισυμβατική συμπεριφορά είναι απέναντι σε κάτι που εκπροσωπεί εξουσία, όχι σε ένα παιδάκι που κάθεται απέναντι και τρέμει σαν το ψάρι. Άρα, αυτό εμένα με ενοχλεί. Πολύ όμως!», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μάλιστα, και σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους στα Madwalk, η διευθύντρια του Star Academy δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το show: «Αυτή η νοοτροπία είναι που με κάνει να σκέφτομαι αν θέλω να συνεχίσω να το κάνω ή όχι. Το θεωρώ ντροπή αν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο! Ντροπή! Όταν αρχίσει να υπερβαίνει το όριο της ηθικής μου, μπορεί και να φύγω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top