"Πολύ λίγη η Ευρυδίκη για τον Ντάνο. Δεν είναι του γούστου του!"

Αδερφικός φίλος του Survivor Γιώργου Αγγελόπουλου αποκαλύπτει

"Πολύ λίγη η Ευρυδίκη για τον Ντάνο. Δεν είναι του γούστο

Σάλο προκάλεσε η ψήφος που έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να αποχωρήσει από το Survivor, καθώς ο Ντάνος, όπως τον φωνάζουν οι δικοί του, φαίνεται ότι είναι ο αγαπημένος παίκτης των τηλεθεατών.

Ο αδερφικός φίλος του Γιώργου, Δημήτρης Χειμώνας, μίλησε στο Secret και ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση του φίλου του με την αθλητικογράφο κι αν όντως υπάρχει φλερτ.

«Σιχαίνεται το ψέμα ο Γιώργος. Τους δήθεν. Επίσης ο Γιώργος ότι θέμα έχει το ξεκαθαρίζει, χωρίς να αφήνει πράγματα να αιωρούνται. Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα η Ευρυδίκη να τον ψηφίσει, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουμε όλοι με όλους και λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα εκεί λόγω πείνας και ταλαιπωρίας. Όμως τον αδικούν τον Γιώργο και θα φανεί στην πορεία. Όχι, δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους, δεν είναι του γούστου του άλλωστε η Ευρυδίκη, είναι πολύ λίγη για τον Γιώργο. Επίσης, δεν θα έδινε δικαίωμα εκεί με τόσες κάμερες γύρω, όσες ανάγκες και να είχε» υποστήριξε ο Δημήτρης Χειμώνας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top