«Τρώει»... διαμάντια στο Vanity Fair η Μελάνια Τραμπ; Η διευθύντρια του περιοδικού ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!

Εμπόδιο στις σχέσεις Μεξικό - ΗΠΑ το θεώρησαν πολλοί

«Τρώει»... διαμάντια στο Vanity Fair η Μελάνια Τραμπ; Η διευθύντρια του περιοδικού ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!

Είχε προκαλέσει χαμό το εξώφυλλο του Vanity Fair Μεξικού του Φεβρουαρίου που είχε στο εξώφυλλο την Μελάνια Τραμπ να… τρώει διαμάντια! Αλλά χαμός επικράτησε και… εσωτερικά, μιας και τελικά μετά την κυκλοφορία του, η διευθύντριά του απολύθηκε!

«Το Vanity Fair Μεξικού ανακοίνωσε την απόλυση της διευθύντριάς του, μερικές εβδομάδες μετά το εξώφυλλο με την Μελάνια Τραμπ» γράφει το μεξικανικό σάιτ La Silla Rota.

Ο λόγος; Όπως αναφέρεται, η εικόνα της Πρώτης Κυρίας με γεμάτο ποτήρι με πολυτελή κοσμήματα που ετοιμάζεται να τα «φάει» σόκαρε το Μεξικό, την ώρα που οι σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Τη δυσαρέσκειά τους στα social media είχαν εκφράσει και πολλοί Μεξικανοί που είχαν αποκαλέσει το εν λόγω εξώφυλλο «υβριστικό, παράταιρο και χαμηλού επιπέδου», όπως γράφει η καθημερινή εφημερίδα Milenio.

«Ευχαριστούμε το Vanity Fair που έβαλε εξώφυλλο την Μελάνια Τραμπ. Είναι μια εύλογη επίδειξη ευαισθησίας, συμπόνοιας, πατριωτισμού και εξυπνάδας εκ μέρους της διεύθυνσης», είχε γράψει ειρωνευόμενη την κίνηση αυτή, η διάσημη δημοσιογράφος του Μεξικού Denise Dresser στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Άλλωστε, οι σχέσεις ΗΠΑ-Μεξικού βρίσκονται στο χειρότερο σημείο από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την απειλή του ότι θα χτίσει τείχος σε όλο το μήκος των συνόρων για να εμποδίσει τους λαθρομετανάστες να έρχονται στην Αμερική. Η δήλωση αυτή είχε αναγκάσει τον πρόεδρο του Μεξικού Enrique Peña Nieto να ματαιώσει επ' αόριστον την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top