Ζώζα Μεταξά: Η άγνωστη κόντρα με τον Πανταζή για την κόρη τους και η ατάκα στο «Πρωινό»: «Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό;»

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε στον "αέρα" η τραγουδίστρια για τον πρώην σύζυγό της

Έκπληξη στην κόρη της Κόνι Μεταξά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» έκανε η πρώην σύζυγος του Λευτέρη Πανταζή, Ζώζα Μεταξά.

Η τραγουδίστρια, η οποία είχε πολλά χρόνια να κάνει κάποια τηλεοπτική εμφάνιση, αποκάλυψε πως δεν μιλάει πλέον με τον Λευτέρη Πανταζή και η αιτία ήταν ότι η Κόνι τραγούδησε στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο ΛεΠα, κάτι που η ίδια δεν τον ήξερε.

«Ήμουν αντίθετη στο να βγει να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όχι για τη φωνή της, γι άλλους λόγους. Ήξερα πώς θα την αντιμετωπίσουν και τι θα συμβεί. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλούσαμε. Δεν το ήξερα, έγινε κρυφά, πίσω από την πλάτη μου. Απλά βγήκε και είπε τρία τραγούδια, δεν πρόσφερε κάτι στην ίδια αλλά στο μαγαζί που έφερε κόσμο, στον πατέρα της. Ήξερε ότι θα είμαι αντίθετη. Από τότε δεν μιλάω με τον Λευτέρη, ήταν εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι. Τελείωσε για μένα μετά από αυτό. Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί. Εσύ Γρηγόρη, θα έλεγες στην κόρη σου, 26 χρονών, “μην το πεις στη μαμά σου γιατί θα έχουμε αντιδράσεις”; Δεν έχω πάρει τίποτα από τον Λευτέρη, μόνο κάτι σακούλες με τα ρούχα μου, όταν έφυγα από τον Λευτέρη τίποτα άλλο. Βγήκε αυτό επειδή άφηνα τον Λευτέρη να λέει ό,τι θέλει. Παρ’ όλα αυτά τον αγαπάμε, είναι καλό παιδί, είναι ο μπαμπάς της Κωνσταντίνας, έχει τα υπέρ και τα κατά, όπως όλοι μας», είπε η Ζώζα Μεταξά.

Αυτά σχολιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό» με τον Θέμη Γεωργαντά να λέει: «Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό;»

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Δεν έχουν σπίτι να τα συζητήσουν;» σχολίασε η Σάσα Σταμάτη.

ΔΕΙΤΕ όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top