Your face sounds familiar: Ποιοι επώνυμοι βρίσκονται σε συζητήσεις για να… μεταμφιεστούν; - Μόνο στο star.gr

Δείτε τα ονόματα

Your face sounds familiar: Ποιοι επώνυμοι βρίσκονται σε συζητήσεις για να… μεταμφιεστούν; - Μόνο στο star.gr

Θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 στις 23 Απριλίου, αλλά οι ιθύνοντες του «Your face sounds familiar» έχουν ήδη βγει στο κυνήγι των επώνυμων προσώπων που θα κάθε Κυριακή θα βγαίνουν στο πλατό του σόου και θα χαρίζουν στιγμές γέλιου, συγκίνησης και… ευτράπελων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το κανάλι των Σπάτων έχει ήδη «χτυπήσει» πόρτες σε αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Στο σύνολο "αναζητούνται" 12 με 14 πρόσωπα που θα... μεταμορφώνονται και θα διαγωνίζονται στο σόου.

Ποια είναι αυτά; Όπως ανέφερε πηγή, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κόνι Μεταξά, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Άρης Μακρής, ο Ησαίας Ματιάμπα, αλλά και το ζευγάρι Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς είναι σε (πρώιμες) συζητήσεις με τους Αντενικούς.

Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει τη συμμετοχή του, ούτε θεωρείται σίγουρη η παρουσία του στο σόου που θα ξεκινήσει την πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα, απλά για την ώρα το κανάλι δείχνει τις… προτιμήσεις του στο ποια πρόσωπα θα σχολιάζει η κριτική επιτροπή του σόου - που αποτελείται από τους Σταμάτη Φασουλή, Φώτη Σεργουλόπουλο, Έλλη Κοκκίνου και Νίκο Μουτσινά.

Για την ιστορία (και σύμφωνα με τα όσα μάθαμε από το ρεπορτάζ μας) να αναφέρουμε ότι αν και είναι δεδομένη η παρουσία τους στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, εντούτοις ακόμα κανένας από τους κριτές επίσης δεν έχει υπογράψει με το σταθμό.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top