ΑΝΩ - ΚΑΤΩ ένα ολόκληρο ριάλιτι στις ΗΠΑ λόγω... Ελληνοαμερικανίδας παίκτριας - ΟΛΟΙ αγαπάνε να την... μισούν!

Ήρθε για να μείνει

ΑΝΩ - ΚΑΤΩ ένα ολόκληρο ριάλιτι στις ΗΠΑ λόγω... Ελληνοαμερικανίδας παίκτριας - ΟΛΟΙ αγαπάνε να την... μισούν!

Συστήθηκε στο κοινό του ριάλιτι «The Bachelor», που ήδη μετράει ήδη 21 σεζόν, λέγοντας ότι έχει πολλά χρήματα χάρη στην οικογενειακή επιχείρηση και ότι έχει καταγωγή από την Ελλάδα.

Η Κορίν Ολύμπιος συμμετέχει στο αμερικανικό ριάλιτι στο οποίο γοητευτικοί εργένηδες, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν έχουν ευτυχήσει να βρουν την αγάπη, ψάχνουν εναγωνίως το άλλο τους μισό και έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 30 κοπέλες, μέσα από μια σειρά δοκιμασιών και ραντεβού.

Φυσικά, εκείνη που θα φτάσει στον «τελικό» κερδίζει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και έναν πληρωμένο γάμο, ο οποίος προβάλλεται προς τέρψιν του τηλεοπτικού κοινού.

Και όταν 30 γυναίκες συγκατοικούν, υπάρχει πολύ… «ζουμί», κάτι που γίνεται και στην 21η σεζόν. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η 24χρονη διαγωνιζόμενη που γεννήθηκε στο Μαϊάμι αλλά κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου και έχει καταφέρει να «καπελώσει» τον εργένη Νικ.

Έχει γίνει το άτομο που το τηλεοπτικό κοινό αγαπάει να μισεί, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, μιας και άρπαξε τον εργένη μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων γυναικών, για να τον στριμώξει σε μια γωνιά και να ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά.

Η κόντρα με τις υπόλοιπες του ριάλιτι είναι τέτοια, που η συντριπτική πλειονότητα τους μίλησαν στον εργένη, ελπίζοντας να τον πείσουν να την αποκλείσει.

Εκείνη, όμως, το… βιολί της! Σε κάθε ευκαιρία και ομαδική εκδήλωση απομονώνει τον εργένη, τον οποίο επιχειρεί να αποπλανήσει. Έχει δηλωσει on camera μέχρι και το ότι «μπορεί η καρδιά μου να είναι από χρυσό, αλλά τα γυναικεία μου όργανα είναι από πλατίνα», ενώ έχει χτυπήσει εν μέσω της νύχτας την πόρτα του δωματίου του Νικ φορώντας μία καμπαρντίνα και τίποτα άλλο...

Και ενώ τα… παράδοξα της Κορίν δεν σταματούν εδώ, ο Νικ όχι μόνο δεν θέλει να την αποκλείσει, αλλά μοιάζει να είναι μαγεμένος μαζί της και εκείνη πλέον μία από τις τέσσερις φιναλίστ που θα ξεναγήσουν τον εργένη στη γενέτειρά τους, περνώντας μία ολόκληρη μέρα μαζί του και με την οικογένειά τους – ένα μικρό «My Big Fat Greek Wedding».

Δεν είχε, ωστόσο, το τέλος που επιθυμούσε η ίδια, μιας και τελικά… πεθερός και γαμπρός δεν τα βρήκαν και στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου ο Νικ δήλωσε ότι «η σχέση μου με την Κορίν έφτασε στο τέλος της».

 Αν και μετράει 24ωρα η απομάκρυνσή της από το ριάλιτι, είναι εμφανές ότι η καριέρα της ξανθιάς Ελληνοαμερικανίδας μόλις άρχισε…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top