Μεσσαροπούλου για Μουτσινά, Ηλιάκη, Συνατσάκη: Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη γιατί μας τυραννάνε;

«Αντί να το παλέψουν βαφόντουσαν και πηγαινοερχόντουσαν» είπε η τηλεκριτικός

Την απόφαση της Μαρίας Ηλιάκη, του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη να μην βγουν στην εκπομπή τους για να αποχαιρετίσουν το κοινό τους, σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ήταν αναμενόμενο να κοπούν οι «Ξαναδέστε τους». Όποιος έχει επίγνωση καταλαβαίνει  πως ήταν αναμενόμενο και για τους ίδιους.  Αντί όμως να το παλέψουν και να προσπαθήσουν για κάτι παραπάνω, πήγαιναν βαφόντουσαν και πηγαινοερχόντουσαν. Τι πάλεψαν ακριβώς δηλαδή; Έκαναν πρόβες δηλαδή για να κάνουν το σήριαλ με την περιφρονημένη;» είπε η τηλεκριτικός στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ πως έκαναν τη μούρη κρέας στους ιθύνοντες του καναλιού επειδή δε βγήκαν θεωρώ όμως πως σε ένα κοινό που τους παρακολουθούσε τέσσερις με έξι ότι αυτό που έκαναν ήταν απαράδεκτο. Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μίας απαράδεκτης συμπεριφοράς. Τύπου «Είμαι άρρωστος; Δε βγαίνω. Είμαι στενοχωρημένος; Δε βγαίνω. Παλαιότερα δεν θυμάμαι να συνέβαινε αυτό. Παλιά πήγαιναν και έκαναν εκπομπές ακόμα και με το φορείο».

Παράλληλα η τηλεκριτικός αποκάλυψε και τα επόμενα βήματα των τριών παρουσιαστών.

«Ο Νίκος έχει συμβόλαιο. Η Μαίρη επέστρεψε στο Mad και καλά έκανε. Μα γιατί μας τυραννάνε αφού στο Instagram βγάζουν περισσότερα λεφτά απ’ ότι στην τηλεόραση. Γιατί δεν ασχολούνται με αυτό και να αφήσουν την τηλεόραση για άλλους ανθρώπους; Μα φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε fashion icon την Ηλιάκη.» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top