Στον Άγιο Δομίνικο για τον Σάκη Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα; Η ΦΩΤΟ που έβαλε φωτιά στο Instagram

Γιατί πιάνει την κοιλίτσα της η κοπέλα του παρουσιαστή

 Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Η σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα είναι γνωστή εδώ και λίγους μήνες! Ο παρουσιαστής του Survivor της έκανε πρόταση γάμου πρόσφατα, ενώ πολλοί μιλούν για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Μάλιστα, όπως φαίνεται η απόσταση έχει φουντώσει τον έρωτα τους, από τη στιγμή που ο παρουσιαστής ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του γνωστού reality

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Λοιπόν", η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται να ταξιδέψει σύντομα στον Άγιο Δομίνικο για να συναντήσει τον καλό της.

Με βάση τα λεγόμενα προσώπων από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους ήταν συνέχεια μαζί και τώρα έχουν αποθυμήσει πολύ ο ένας τον άλλον!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η όμορφη κοπέλα πήρε την απόφαση να πάει να μείνει για λίγο καιρό κοντά στον αγαπημένο της, ο οποίος προσπάθησε να την αποτρέψει στην αρχή, αλλά τελικά της έδωσε το ελεύθερο.

Εν τω μεταξύ, μια φωτογραφία της όμορφης Χριστίνας στο Intsagram άναψε φωτιές. Η κοπέλα του παρουσιαστή ανέβασε μια εικόνα, στην οποία φαίνεται να τρώει στο Barking Crab της Βοστώνης και μάλιστα... πολύ, καθώς πιάνει την κοιλίτσα της, λέγοντας στους διαδικτυακούς φίλους της πως έχεις σκάσει από το φαγητό. Η φωτογραφία προκάλεσε "βροχή" σχολίων, με κάποιους να αναρωτιούνται αν η Χριστίνα ταξιδεύει προς τον καλό της και άλλους να λένε πως πρόκειται για παλιό φωτογραφικό ντοκουμέντο!

 

Λέτε να πιάνει την κοιλίτσα της για άλλο λόγο; Ο χρόνος θα δείξει ....
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top