Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε ΟΛΟ το παρασκήνιο για το "κόψιμο" του «Ξαναδέστε τους»

ΔΕΙΤΕ τι ανέφερε on air η παρουσιάστρια

Όλο το παρασκήνιο για το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ανακοινώθηκε στους Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη, Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργο Δάσκαλο το τέλος της εκπομπής, με αποτέλεσμα στη θέση της να «παίξει» ελληνική ταινία.

«Θέλω να αναφερθώ στη διακοπή της εκπομπής Ξαναδέστε Τους, γιατί πάντα σας έχουμε συνηθίσει μέσα από αυτή την εκπομπή να σχολιάζουμε όλα τα τηλεοπτικά νέα. Θα ξεκινήσω από το ότι είναι πάρα πολύ στενάχωρο σε εποχές οικονομικής κρίσης να κόβονται εκπομπές, να χάνουν κάποιοι άνθρωποι τη δουλειά τους, κλπ… Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και αν κάποιες στιγμές η τηλεθέαση δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι, λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις. Εγώ δεν θα σταθώ σε αυτό, γιατί αυτό είναι που αφορά τα στελέχη και τον σταθμό» ανέφερε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση την Παρασκευή το απόγευμα, είναι το πόσο ξαφνικά έγινε και γιατί τα παιδιά δε βγήκαν να χαιρετήσουν. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση για τον σταθμό που εργάζομαι τα τρία τελευταία χρόνια και ξέρω πως σκέφτονται οι άνθρωποι να ίσχυε το σενάριο ότι δεν δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να χαιρετήσουν το κοινό. Έμαθα ότι όντως τους ανακοινώθηκε ξαφνικά ότι κόβεται η εκπομπή την Παρασκευή, υπήρχαν συζητήσεις για τα νούμερα τηλεθέασης και γίνονταν προσπάθειες να ανέβουν, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλο χρόνος. Δόθηκε όμως στα παιδιά η ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό, απλά επειδή ήταν τέτοιο το σοκ προτίμησαν εκείνοι να μην αποχαιρετήσουν τον κόσμο μέσω της εκπομπής τους, αλλά με το βιντεάκι που ανάρτησαν στα social media». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικός θάνατος για το «Ξαναδέστε τους»: Κόπηκε η εκπομπή Μουτσινά- Ηλιάκη! Όλο το παρασκήνιο στο star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top