Του «Moonlight» το πανηγύρι στο twitter: ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα για την ΓΚΑΦΑ στα Όσκαρ!

Γέλιο μέχρι δακρύων

Του «Moonlight» το πανηγύρι στο twitter

Η κορυφαία για την έβδομη τέχνη βραδιά της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2016 που έγινε στο θέατρο Dolby δεν μπορεί παρά να μείνει στην ιστορία.

Όχι για τις λαμπερές παρουσίες, ούτε για το ότι ξοδεύτηκαν περίπου 44 εκατομμύρια δολάρια για την 89ης Τελετής Απονομής, αλλά για την επική γκάφα που έγινε στη σημαντικότερη κατηγορία της βραδιάς.

Νικητής του Όσκαρ Καλύτερης ταινίας ήταν το Moonlight, αλλά ανακοινώθηκε κατά λάθος πως κέρδισε το La la land κάτι που έγινε η καλύτερη αφορμή για να ξεκινήσει ένα… επικό τρολάρισμα στα social media.

Σε πολλούς ήρθε στο μυαλό η επική γκάφα στα Miss Universe 2015, τότε που η Ariadna Gutierrez από την Κολομβία φόρεσε το στέμμα, αλλά της το πήραν γιατί άνηκε στην Μις Φιλιππίνες Pia Alonzo Wurtzbach. 

Ο Μπίλι Κρίσταλ γράφει στο Twitter: «Υπέροχο φινάλε. Μακάρι να είχε συμβεί και το ίδιο και την ημέρα των εκλογών», ενώ ο Σεθ ΜακΦάρλαν λέει: «Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα: εκατομμύρια Αμερικάνοι ψήφισαν παράνομα».

Άλλοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τη Ρωσία ότι «χάκαρε» τον Γουόρεν Μπίτι, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν μέσα στον φάκελο να βάλουν το όνομα της Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας ότι και στις εθνικές εκλογές έγινε αντίστοιχο λάθος και δεν είναι νικητής ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε μερικά από τα πιο επιτυχημένα του twitter

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top