Ξαφνικός θάνατος για το «Ξαναδέστε τους»: Κόπηκε η εκπομπή Μουτσινά- Ηλιάκη! Όλο το παρασκήνιο στο star.gr

Επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του star.gr

Ξαφνικός θάνατος για το «Ξαναδέστε τους»: Κόπηκε η εκπομπή Μουτσινά- Ηλιάκη!  Όλο το παρασκήνιο στο star.gr

Παρά την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή και την αντικατάστασή της από τον Γιώργο Δάσκαλο, το «Ξαναδέστε τους» δεν κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

H εκπομπή τελικά κόπηκε και μάλιστα εντελώς ξαφνικά επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες αλλά και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr που είχε γράψει ότι το "Ξαναδέστε" τους πρόκειται να κοπεί πριν το Πάσχα, αν δεν ανεβάσει τα ποσοστά της Nielsen. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη και η Μαίρη Συνατσάκη δεν βγήκαν στον «αέρα», ενώ στη θέση τους ο Alpha «έπαιξε» ελληνική ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το κανάλι της Κάντζας θέλει να αναδιαμορφώσει το πρόγραμμά του σε ότι αφορά τη στρατηγική του, κάνοντας διάφορους αυτοσχεδιασμούς. Ο σκοπός φυσικά είναι τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν εντελώς ξαφνική και ανακοινώθηκε στους παρουσιαστές το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν βγουν στον «αέρα».

Ωστόσο, πηγές από τον Alpha ανέφεραν στο star.gr πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Οι παρουσιαστές γνώριζαν ότι θα κοπεί το «Ξαναδέστε τους» αλλά δεν ήθελαν η τελευταία τους εκπομπή την Πέμπτη να γίνει μελό, με δάκρυα και αποχαιρετισμούς». 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top