ΛΥΓΙΣΕ ο Γρηγόρης Γκουντάρας on air – Τι του είπε η Μενεγάκη και ΒΟΥΡΚΩΣΕ;

Η απώλεια της μητέρας του είναι ένα θέμα που τον ποναέι…

Στην δύσκολη περίοδο που βίωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη. Η «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» με αφορμή ένα άλλο θέμα της εκπομπής, έκανε αναφορά στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο συνεργάτης της όταν η μητέρα του, που είχε θέματα υγείας, έφυγε από τη ζωή.

«Το κομμάτι μάνα, όσο χρονών και να φτάσεις, πάντα είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε αρχικά εκείνη με τον Γρηγόρη να συμπληρώνει: «Δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δηλαδή υπάρχει αυτό που λένε «ο χρόνος τα γιατρεύει όλα», αλλά σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι δεν γιατρεύεται ποτέ. Πάντα είναι εκεί, στο μυαλό σου, στην καρδιά σου και πάντα με κάθε ευκαιρία θα φέρνεις γλυκές εικόνες στο μυαλό σου από τη μάνα σου».

Τότε, ήταν που η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αναδρομή και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το πώς ήταν ο Γρηγόρης εκείνη την περίοδο που η μητέρα του περνούσε δύσκολα ήταν καταρρακωμένος και δεν είχε επικοινωνία με τον κόσμο!  

«Εσένα, που ήσουν και ολόκληρος άντρας, σε θυμάμαι -γιατί έτσι ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί με τον Γρηγόρη στον Πρωινό Καφέ, ήταν τότε που μόλις είχε αρρωστήσει η μητέρα του… Ξεχάστε ότι ξέρετε για την εικόνα του Γρηγόρη όπως την έχετε στο μυαλό σας, πάντα με τις πλάκες. Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Δεν ξέρω πως ερχόταν στη δουλειά. Δεν τον έχω δει ποτέ μου τόσο καταρρακωμένο! Για πολύ διάστημα, κάθε μέρα! Το συζητάγαμε στο γραφείο ότι αυτός μια μέρα δεν θα ξαναέρθει, θα κάτσει σπίτι του, θα καταρρεύσει, δεν μπορεί να το διαχειριστεί», είπε, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με μάτια υγρά, πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς γιατί βλέπεις και τον άνθρωπό σου χάλια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top