Αποκλειστικό star.gr: Ο Στέλιος Χανταμπάκης για την συμμετοχή του στο Survivor- Όλα όσα αποκάλυψε για το ριάλιτι επιβίωσης

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο παρουσιαστής λίγες ώρες πριν ταξιδέψει στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο

Αποκλειστικό star.gr: Ο Στέλιος Χανταμπάκης για την συμμετοχή του στο Survivor- Όλα όσα αποκάλυψε για το ριάλιτι επιβίωσης

Τον απολαμβάνουμε τα σαββατοκύριακα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αλλά το επόμενο διάστημα θα τον βλέπουμε στο… Survivor!

Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες προκειμένου να ταξιδέψει αύριο Τρίτη μέχρι τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Εκεί  βρίσκονται ήδη οι υπόλοιποι 23 celebrities και μη που θα πάρουν μέρος στο σκληρό παιχνίδι αντοχής και επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Γνωρίστε τους παίκτες του SURVIVOR-H επίσημη ανακοίνωση και οι διάσημοι που θα πάρουν μέρος

Το όνομά του ήταν έκπληξη καθώς δεν ήταν στη αρχική λίστα με τους συμμετέχοντες που είχε βγει στο «φως» της δημοσιότητας,  μέχρι φυσικά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, η οποία εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για την συμμετοχή του στο δημοφιλές reality show, τονίζοντας μάλιστα ότι  την μεγάλη απόφαση την πήρε τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα την Κυριακή το βράδυ!

Όπως αποκάλυψε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία «ήμουν από τους πρώτους που του είχε γίνει πρόταση για το Survivor. Στην αρχή δεν με άφησε το Epsilon. Ωστόσο, το ξανασυζητήσαμε και τελικά θα πάω».

Πίσω του βέβαια θα αφήσει την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, τον 3χρονο γιο του Μανώλη, ο οποίος έχει γίνει ο αγαπημένος όλων μας στο Instagram αλλά και την κορούλα του, η οποία γεννήθηκε πριν λίγους μήνες. Όπως εξομολογήθηκε ο Στέλιος «αυτό ήταν το πιο σοβαρό μου θέμα». Ωστόσο, η σύζυγός του ήταν αυτή που τον βοήθησε να πάρει την τελική απόφαση.

«Έχω μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα. Η Όλγα με παρότρυνε, οπότε για αυτό το αποφάσισα!» ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των εβδομαδιαίων ελλείψεων.

Παρόλα αυτά, ο παρουσιαστής, όπως ο ίδιος είπε, είναι ακόμα χαλαρός.

«Είμαι πολύ ήρεμοςδεν είμαι σε κανένα mood Survivor, σε κανένα mood ανταγωνιστικό. Όλα καλά! Εγώ το βλέπω πιο πολύ σαν δουλειά. Ότι είμαι στην τηλεόραση, η τηλεόραση είναι η δουλειά μου, είναι αυτό που κάνω και το αγαπάω και θα συνεχίσω να το κάνω. Όσο καιρό και αν κάτσω ο κόσμος θα καταφέρει να δει ακόμα περισσότερα πράγματα από εμένα και εύχομαι ν αρέσει στον κόσμο ο χαρακτήρας μου υπό όλες τις συνθήκες και τις καταστάσεις» ανέφερε.

Η συνέχεια στις… οθόνες μας!

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη/ (sathanasaki@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top