Βίκυ Καγιά: Απαντάει ΠΡΩΤΗ φορά για το αν θα αποκτήσει δεύτερο παιδάκι-Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της!

Η παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε για όλα

Βίκυ Καγιά: Απαντάει ΠΡΩΤΗ φορά για το αν θα αποκτήσει δε

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» αναφέρθηκε στην κορούλα της, Μπιάνκα και μίλησε για το πώς είναι η ίδια μέσα στο σπίτι:

«…Ο ρόλος της μαμάς και της συζύγου. Αν θεωρήσουμε ότι και οι άντρες είστε παιδιά, έχω τέσσερα παιδιά και τα κυνηγάω! Είμαι ελβετικός σουγιάς!»

Η κόρη της, Μπιάνκα, την άλλαξε πολύ: «Με έκανε καλύτερο άνθρωπο! Έγινα πιο ευαίσθητη, πιο τρυφερή, πιο εκφραστική. Επίσης, με φωτίζει πολύ. Γίνομαι πιο όμορφη όταν είμαι κοντά της, χαμογελάω συχνά. Είναι ο μεγεθυντικός μου φακός.»

Όσο για το αν θα ήθελε η κόρη της να ξεκινήσει να δουλεύει από τόσο νωρίς, όπως εκείνη, είπε: «Αν βρει αυτό που της αρέσει, τότε ας το κάνει. Κι ας είναι μικρή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μακάρι να βρει από νωρίς τον προσανατολισμό της και να αγαπά αυτό που θα κάνει. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της! Ακόμη, όμως, είναι 1,5 έτους (γελάει).»

Ακόμα η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέφερε ότι της πήρε έναν χρόνο για να βρει τις ισορροπίες της με το παιδί: «Τον πρώτο καιρό όλο μου το σύμπαν γύριζε γύρω από το παιδί: τις ανάγκες του, μην πεινάει, να είναι καθαρό, να κοιμηθεί, να τη φροντίσω. Ήμουν από πάνω της 100%. Ένιωθα πως ό,τι κι αν έκανα, δεν ήταν αρκετό. Η μικρή είναι ανεξάρτητη, δυναμική κι έχει καλή σχέση με τη γιαγιά της. Τώρα, ας πούμε, είναι μαζί, αλλιώς δεν θα κάναμε τη φωτογράφηση.»

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού μίλησε για πρώτη φορά και είπε χαρακτηριστικά:

«Τρία έχουμε! Ζωή να έχουν. Την Μπιάνκα και άλλα δύο από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία. Το να κάνω και δεύτερο παιδί, δεν μπορώ καν να το σκεφτώ ούτε ως ιδέα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Από το μηδέν πήγα στο τρία. Είμαι μία εν δυνάμει πολύτεκνη μητέρα (γελάει). Ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι με τρία παιδιά; Άσε καλύτερα…»

Με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά ζει τον απόλυτο έρωτα: «Πιστεύω στο «για πάντα» και θέλω να το ζήσω. Ιδανικά θα ήθελα να μείνω για πάντα με τον Ηλία. Τον λατρεύω τον άντρα μου. Αλλά αυτό έχει να κάνει και με τους χαρακτήρες» και πρόσθεσε:

«Πολύ δύσκολα και πρέπει να τις κανονίζουμε. Να κλείνουμε ραντεβού! Εμ, δεν είναι εύκολο. Εκείνος έχει 14 μαγαζιά και ανοίγει κι άλλα δύο. Εγώ τώρα έχω τα παιδιά, την εκπομπή και την επιχείρησή μου. Τα καταφέρνουμε όμως.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top