ΕΦΥΓΕ από την εκπομπή «Labiri Biri» ο Γιάννης Σπαλιάρας-Ποιοι τον αντικαθιστούν και τι είπε ο ίδιος

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Εκτός της εκπομπής «LaBiri Biri» βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Οι ιθύνοντες του Epsilon θέλησαν να δυναμώσουν τον τομέα της ενημέρωσης της εκπομπής και έτσι αποφάσισαν να εντάξουν τους δύο δημοσιογράφους στο δυναμικό της, αλλά και να ολοκληρώσουν τη συνεργασία με τον ηθοποιό και πρώην μοντέλο.

Η Χριστίνα Λαμπίρη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στις 11:45 και υποδέχτηκε στο πλατό τους νέους της συνεργάτες.

«Μηδενίσαμε κοντέρ θα έλεγα» είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής. Μετά το τέλος της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό», το πρόγραμμα του Epsilon αναδιαμορφώθηκε με τις ώρες της Κατερίνας Καινούργιου και της Χριστίνας Λαμπίρη να αυξάνονται και τα θέματα των εκπομπών να επεκτείνονται.

Από την εκπομπή La Biri Biri αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αλλά προστέθηκαν δυο νέοι συνεργάτες, ο Στρατής Λημνιός και η Νάντια Αλεξίου, οι οποίοι θα ενισχύσουν το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής.

Εν τω μεταξύ, με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα αποφάσισε να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει συνεργάτες και φίλους ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Λίγη ώρα αφού ξεκίνησε το ανανεωμένο LaBiri Biri, ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο αποφάσισε να δώσει το δικό του στίγμα μέσω social media.

Αναλυτικά έγραψε: «Ξέρω αυτά που θα πω θα ακουστούν πολύ κλισέ αλλά τα νιώθω ως το τέρμα και δεν με νοιάζει …οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Χριστίνα ,το Χριστινάκι ,την Χριστίνα μας …στο πιο καλόψυχο,καλόκαρδο ,τίμιο ,δίκαιο και ζεστό κορίτσι της Ελληνικής TV ..που παραδίδει μαθήματα ήθους καθημερινά ..Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που έμαθα δίπλα σου… και μου λύθηκε η απορία επιτέλους που είχα στην αρχή της συνεργασίας μας γιατί όλοι οι άνθρωποι επώνυμοι κ μη σε αγαπάνε τόσο και μου έλεγαν πάντα να σου δώσω μια αγκαλιά και ένα φιλί …γιατί είσαι πάνω από όλα καλός άνθρωπος κ μετά καλός επαγγελματίας… ευχαριστώ όλη την παρέα του La Biri Biri και όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Σας εύχομαι καλή συνέχεια κ δύναμη… και τέλος ένα ευχαριστώ στο κανάλι το Ε tv που με φιλοξένησε αυτούς τους μήνες κ μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω οτι μπορώ να ανταπεξέλθω κ σε ένα άλλο πόστο… αλλά πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο E tv που κατανόησε τις ανάγκες μου κ δεν μπήκε εμπόδιο στις φιλοδοξίες μου όταν ήρθε η πρόταση από άλλο κανάλι με αποδέσμευσε ενώ είχα ποινική ρήτρα σε περίπτωση αποχώρησης… Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top