«Kuzey Guney»: Η Μπανού έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια

Τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο της σειράς του Star

«Kuzey Guney»: Η Μπανού έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια

Στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Μπανού, η οποία κατηγορεί την Τζεμρέ, για την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στην οικογένειά της, έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Το επικίνδυνο παιχνίδι, που παίζει η Ζεϊνέπ με σκοπό την εκδίκηση, φέρνει για μια ακόμα φορά αντιμέτωπους τον Κουζέι με τον Γκιουνέι ενώ παράλληλα είναι καταστροφικό και για τη Σιμάι. Ο Κουζέι βρίσκει τρόπο να ξεσκεπάσει τις ίντριγκες, που συμβαίνουν στην εταιρεία.

Παράλληλα, η Εμπρού Σινάνερ, προκειμένου να σώσει την οικογένεια και τον ίδιο της τον εαυτό, αναγκάζεται να κάνει σημαντικές υποχωρήσεις. Ο Γκιουνέι, δίχως να το έχει αντιληφθεί, γίνεται μέρος του παιχνιδιού, που παίζει ο Κουζέι με σκοπό να ξεσκεπάσει τους Σινάνερ. Οι Σινάνερ έχουν υποτιμήσει τον Κουζέι και ήρθε η ώρα να πληρώσουν το τίμημα, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο…

Η Χαρά του Κουζέι από την αποκάλυψη των αυθαιρεσιών των Σινανέρ δεν κρατάει πολύ. Ο Γκιουνέι χρησιμοποιεί ένα απλό αλλά αποτελεσματικό όπλο για να απομακρύνει τον Κουζέι από τους Σινανέρ. Από την πλευρά τους οι Σινανέρ βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς όλα τα σχέδιά τους χάλασαν. Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να εφαρμόσουν το σχέδιο του Γκιουνέι προκειμένου να βγουν από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκονται.

Ο Γκιουνέι, με μια αριστοτεχνική κίνηση, μετατρέπει την κρίση σε ευκαιρία για να εδραιώσει τη θέση του στην έπαυλη. Όμως για τη Χαντάν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Η Χαντάν καταλαβαίνει ότι ο Γκιουνέι είναι έτοιμος να τη θυσιάσει για το συμφέρον του και της μένει πλέον μόνο ένας άνθρωπος για να τη στηρίξει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top