Ευγενία Ξυγκόρου: Η ηλικία, ο έρωτας και οι σειρές που την έχουμε ξαναδεί!

Το βιογραφικό της Ευγενίας Ξυγκόρου από το Το προξενιό της Ιουλίας

Θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο λόγος για την Ευγενία Ξυγκόρου που όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Τη φετινή σεζόν έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας Σκουτάρη στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας.

To Προξενιό της Ιουλίας: Η Ευγενία Ξυγκόρου μιλά για τις ερωτικές σκηνές

Ευγενία Ξυγκόρου

Ευγενία Ξυγκόρου: Αυτό είναι το βιογραφικό της 

Γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στο Αιγάλεω. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ έχει σπουδάσει και στην δραματική σχολή «Ακαδημία Τεχνών 100».

Η αγάπη για την υποκριτική

Η Ευγενία Ξυγκόρου δεν κρύβει την αγάπη της για τον χώρο της υποκριτικής. Τη «μαγεύει» το θεατρικό σανίδι, αφού την έχουμε δει σε αρκετές παραστάσεις όπως οι: «Σαν Θεός» (2017), «Το σπίτι των επιθυμιών» (2020) και «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» (2022).

Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση έγινε το 2018. Τότε συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Δανάη στη σειρά Επιστροφή. Τρία χρόνια αργότερα υποδύθηκε τη Χρυσαυγή στη σειρά της ΕΡΤ Αγάπη παράνομη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EvgeniaXyg (@evgeniaxyg)

Η Ευγενία Ξυγκόρου και ο έρωτας στη ζωή της

Η ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή γι’ αυτό και δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτή την περίοδο υπάρχει κάποιος έρωτας στη ζωή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! είχε δηλώσει πως δεν έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερο, αλλά την έχουν φλερτάρει άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EvgeniaXyg (@evgeniaxyg)


Όσο για το τι είναι αυτό που μπορεί να τη γοητεύσει σε έναν άνδρα δεν είναι άλλο από το βλέμμα του. «Το βλέμμα του. Έχω θέμα με τα μάτια. Θέλω να έχει αυτά τα καστανά, τα αντρικά μάτια, τα ζεστά.

«Ανησυχείς μήπως σε παρασύρει η δουλειά σου και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή;», τη ρώτησαν στη συνέντευξη

«Το φοβάμαι. Αλλά λέω, αν είναι να βγω, θα βγω. Αν περνάς καλά, η κούραση είναι λιγότερη. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτή την περίοδο. Ξυπνάω στις 6.00 το πρωί για το γύρισμα, μετά πάω κατευθείαν στο θέατρο και γυρίζω σπίτι μετά τα μεσάνυχτα», απάντησε εκεινη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EvgeniaXyg (@evgeniaxyg)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top