ΔΕΙΤΕ τα γραφεία του facebook στη Νέα Υόρκη

Δε θυμίζουν με τίποτα εργασιακό χώρο

ΔΕΙΤΕ τα γραφεία του facebook στη Νέα Υόρκη

​Όταν βλέπεις τις φωτογραφίες από τα γραφεία του Facebook στη Νέα Υόρκη, σίγουρα δεν σου πάει το μυαλό πως πρόκειται για εργασιακό χώρο αλλά για πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας που βρίσκονται στο Astor Place της Νέας Υόρκης είναι ευρύχωρες, περιέχουν ένα φοβερό καφέ-μπαρ αλλά και ένα κυριλέ εστιατόριο με τις δημιουργίες του διάσημου σεφ Nate Eckhaus.

facebook7 (640x337).jpg

Οι χώροι είναι διακοσμημένοι με πίνακες ζωγραφικής, ενώ όπως σχολιάζει ο διευθυντής Σέρκαν Πιαντίνο, υπάρχει και μία τεράστια βιβλιοθήκη με αγαπημένα βιβλία.

facebook9 (640x268).jpg

Οι δημιουργοί των εγκαταστάσεων έχουν προνοήσει, όχι μόνο για τις καλές συνθήκες εργασίας των μισθωτών, αλλά και για την ψυχαγωγία τους. Γι’ αυτό το λόγο έχουν δημιουργήσει ένα playroom το οποίο περιλαμβάνει ένα ποδοσφαιράκι, πινκ-πονκ αλλά και άνετους καναπέδες.

facebook8 (640x357).jpg

Η μετακόμιση ορισμένων ομάδων σ΄αυτά τα γραφεία είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως τότε οι εγκαταστάσεις ήταν ακόμα υπό κατασκευή: «Επενδύσαμε πολλά στην τεχνολογική κοινότητα της Νέας Υόρκης και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι άλλο θα προκύψει στην πορεία», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του δημοφιλέστερου κοινωνικού μέσου δικτύωσης στον κόσμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top