Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά αν πηγαίνει τελικά στην εκπομπή της Σπυροπούλου!

Εξηγεί γιατί απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά αν πηγαίνει τελικά στην εκπομπή της Σπυροπούλου!

​Για πρώτη φορά απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πηγαίνει στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η έντονη φημολογία, ξεκίνησε εξαιτίας της απουσίας της πανελίστριας από την Ελένη Μενεγάκη.

Ακούστηκε ότι μπορεί να είναι ΚΑΙ η Ζαρίφη έγκυος, πως παίρνει «μεταγραφή» στην Σπυροπούλου, και πως την «έδιωξε» η Μενεγάκη επειδή ήταν άρρωστη και φοβόταν μην κολλήσει τώρα που εγκυμονεί.

Τι απαντά σε όλα αυτά η Κατερίνα Ζαρίφη;

«Έπαθα τρεις μέρες μια μικρή δηλητηρίαση-γαστρεντερίτιδα. Δεν πήγα να το ψάξω αλλά νομίζω πως είχε λίγο σχέση και με την γρίπη της εποχής. Άκουσα τα πάντα. Ήμουν σπίτι τα έβλεπα και έλεγα “έλα χριστέ μου”» είπε, ξεκαθαρίζοντας πως στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»… δεν πηγαίνει:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ήμουν άρρωστη και δεν περίμενα για μια γαστρεντερίτιδα να γίνει τέτοιο μακελειό. Ποτέ δεν είχα πρόταση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα πράγματα παραμένουν ακριβώς όπως έχουν!»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη που ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και η παρουσιάστρια κρυφό καμάρι, η Ζαρίφη απάντησε:

«Μου το ανακοινώνετε ότι είναι έγκυος; Γιατί εγώ δεν έχω ιδέα σε αυτό. Αλλά αν μου το ανακοινώνετε κάτι ξέρετε. Εγώ δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι που δεν ξέρω! Και μεταξύ μας τώρα. Γιατί να ανακοινωθεί βρε παιδιά; Πες βγάζω εγώ ένα έκζεμα. Να βγω και να πω τι; ότι έβγαλα έκζεμα

Συγγνώμη Κατερίνα μου αλλά παιδί με έκζεμα δεν είναι το ίδιο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top