Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας είναι ερωτευμένος μαζί μου αλλά δεν ξέρω αν θα παντρευτεί εμένα»

ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη του αγαπημένου της

Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας είναι ερωτευμένος μαζί μου αλλά δεν ξέρω αν θα παντρευτεί εμένα»

Για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ηλία Βρεττό απάντησε η Ευαγγελία Αρα��ανή μετά την πρόσφατη συνέντευξη του τραγουδιστή.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε ανοιχτά για την σοβαρότητα της σχέσης του με το μοντέλο-παρουσιάστρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν παντρευτώ, θα το κάνω με μια γυναίκα που είμαι ερωτευμένος πολύ και με την Ευαγγελία είμαι».

Ωστόσο, από ότι φαίνεται η Ευαγγελία Αραβανή δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση γάμου, καθώς όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη του αγαπημένου της είπε: «Το ξέρω ότι είναι ερωτευμένος! Μου το δείχνει τουλάχιστον και μου το λέει αρκετά συχνά! Τώρα αν θα παντρευτεί τη συγκεκριμένη γυναίκα δε μπορώ να το ξέρω»

«Αλλιώς τα είπε ο Ηλίας και αλλιώς γράφτηκαν, αν θες να σου πω και την μαύρη μου αλήθεια! Το ότι λέει ένας άνθρωπος θέλω να παντρευτώ μία γυναίκα με την οποία θα είμαι πολύ ερωτευμένος δεν σημαίνει ότι θα παντρευτώ την Ευαγγελία. Στην προκειμένη και δεδομένη στιγμή είναι πολύ ερωτευμένος με την Ευαγγελία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παντρευτεί και την Ευαγγελία…» τόνισε.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top