«Προδοσία»: Οι άνθρωποι του Κενάν χτυπάνε τον Αλί μέχρι λιποθυμίας!

Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο;

​Ο Αλί σοκάρεται από την εικόνα, που αντικρίζει. Γίνεται έξαλλος όταν καταλαβαίνει ότι η Καρολίν πήρε τους φακέλους και καταστρώνει τα καταχθόνια σχέδια της πια σε συνεργασία με τον Κενάν. Ζητάει τον λόγο και από τους δύο, μόνο που ο Κενάν είναι προετοιμασμένος για μια τέτοια εξέλιξη και δείχνει στον Αλί τη δύναμη του. Οι άνθρωποι του Κενάν χτυπάνε τον Αλί μέχρι λιποθυμίας. Η Χασεφέ μένει μαζί του για να τον φροντίσει.

Ο Μετέ πηγαίνει να δει τη Νιχάλ στη φυλακή αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Νιχάλ κινδυνεύει καθώς οι άντρες του Χακί θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Με βοήθεια μέσα από τη φυλακή, βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία, επιτίθενται στη Νιχάλ την πιο απρόσμενη στιγμή και πετυχαίνουν τον στόχο τους με τον πιο άγριο τρόπο.

Μετά από απαίτηση του Χακάν, η Μπερίν παραιτείται από τη δουλειά της, γεγονός που τη γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη θλίψη. Η παρουσία του Αχμέτ το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

Πλησιάζει η μέρα της παράστασης στο σχολείο του Οσμάν. Η Τζεμιλέ και τα παιδιά πηγαίνουν να καμαρώσουν τον μικρό Οσμάν να παίζει στο σχολικό θέατρο. Μόνο που η μόνη έγνοια του Οσμάν είναι να καταφέρει να φιλήσει τη Γκιουλντέν στο τέλος της παράστασης…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top