Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει το φύλο του δεύτερου παιδιού της!

Τι λέει για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει το φύλο του δεύτερου παιδιού της!

Κορίτσι περιμένει πάλι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το όνομα που θα της δώσει θα είναι, Μαίρη!

gfjsfjyguj.jpg
«Όταν έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος άρχισα να σκέφτομαι τι ήθελα περισσότερο. Και στα δυο ενδεχόμενα υπήρξαν σκέψεις που με έκαναν να θέλω είτε το ένα είτε το άλλο, αλλά νομίζω ότι περισσότερο ήθελα κοριτσάκι. Είμαι πολύ χαρούμενη!»

Όσο για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό είπε:

«Ο Θέμης είναι πολύ χαρούμενος. Μου λέει: ''Θα περπατάμε και θα λένε ο Θέμης και τα κορίτσια του’’ και φωτίζεται το πρόσωπό του»

Ακόμα είπε ότι το δεύτερο παιδί ήταν κάτι που δεν είχε προγραμματίσει:

«Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το φανταζόμασταν ότι θα έρθει τόσο γρήγορα! Ίσως επειδή είχα και δυο ατυχίες στο παρελθόν. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός ξαφνιάστηκα και αγχώθηκα. Αφού πέρασε το πρώτο τρίμηνο και είδαμε ότι το μωράκι είναι καλά, χαλάρωσα κα�� το απόλαυσα.»

imagegfjhstyujtsy.jpg

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης είπε:

«Όποια γυναίκα λέει ότι δεν την ενδιαφέρει η εικόνα της, λέει ψέματα. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 κιλά, και φεύγοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 4! Βέβαια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης απολάμβανα το φαγητό. Όταν έμεινα δεύτερη φορά έγκυος, μου είχαν μείνει τέσσερα κιλά. Τώρα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πρέπει να είμαι προσεκτική»

Η παρουσιάστρια αν και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, παραδέχεται, όπως σας γράψαμε πρώτοι από το star.gr, ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν συμφωνήσει με τον Alpha για το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού.

tfuytutyi.jpg
«Κουβεντιάζουμε για την ψυχαγωγική εκπομπή για τη ζώνη 8-10 το πρωί αλλά θα προτιμούσα να μην μπω σε λεπτομέρειες.»
khjkyhoyu.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top