ΒΙΝΤΕΟ: Έλληνας στην αγκαλιά της Laetitia Casta!

Ποιός είναι ο τυχερός που χαϊδεύει το γνωστό μοντέλο;

ΒΙΝΤΕΟ: Έλληνας στην αγκαλιά της Laetitia Casta!

Και κούκλος και τυχερός: ο λόγος για τον Παρασκευά Μπουμπουράκα, που πρωταγωνιστεί σε διεθνή καμπάνια γυναικείων ρούχων πέφτοντας στην αγκαλιά της Laetitia Casta!

Ο Παρασκευάς -με καταγωγή από τον Τύρναβο και σήμα κατατεθέν το «πλούσιο» μούσι του- είναι ένας από τους πιο πολυφωτογραφημένους Έλληνες, αφού εδώ και δύο χρόνια διαπρέπει στις πασαρέλες και τα editorial μόδας του Εξωτερικού, έχοντας συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Armani, Dolce Gabbana, Cerruti, Energie, Ferrè, Prada, Poco Barocco, Parah, Ungaro και Wella.

paraskevas.jpg

«Η Laetitia Casta με είδε σε ένα περιοδικό και ζήτησε εμένα να είμαι μαζί της στο διαφημιστικό», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα «Espresso» για το πώς βρέθηκε στην αγκαλιά της Γαλλίδας σεξοβόμβας.

paraskevas1.jpg

Το βίντεο γυρίστηκε στο Παρίσι, με την Laetitia Casta και τον Παρασκευά να υποδύονται το ερωτευμένο ζευγάρι που, αρχικά, χάνονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και, στη συνέχεια... στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας!

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία το να συνεργάζεσαι με τέτοια άτομα. Η Laetitia Casta ήταν πολύ cool, επαγγελματίας και πανέξυπνη», κατέληξε ο σέξι Έλληνας.

Κάνε κλικ στο βίντεο και δες το διαφημιστικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top