Σε... διπλό ταμπλό η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Δείτε τι λέει αποκλειστικά στο star για τις προτάσεις που έχει δεχτεί

Σε... διπλό ταμπλό η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Πρώτη ανάρτηση: 03/08/2013, 21:50

Σε… διπλό ταμπλό ενδέχεται να παίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου από φέτος, αφού εκτός από την εκπομπή στο ΣΚΑΙ, που όπως σας έχουμε πει θα παρουσιάσει, έχει δεχτεί πρόταση και από τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος μετά την επιτυχία της στο «Dancing with the Stars» δεν θέλει να την αφήσει να φύγει από τον ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε αποκ��ειστικά στο star για την νέα της εκπομπή υποστηρίζοντας ότι « Ήταν πολύ καλή πρόταση για εμένα που με ενδιαφέρει η παρουσίαση σε θέματα που θεωρώ ότι τα κατέχω με ένα τρόπο ή μπορώ να τα υποστηρίξω».

Ο τίτλος της εκπομπής της είναι «χτύπα ξύλο» και όπως εξηγεί « Είναι μια εκπομπή, η οποία αναφέρεται στα ατυχήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν τα παιδιά, όταν είναι μικρά, μέσα στο σπίτι ή έξω από αυτό και πως μπορούμε εμείς οι γονείς να τα προστατεύουμε».

Η νεαρή ηθοποιός και μέλλουσα παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει αγωνία για το νέο της ξεκίνημα, ενώ για την πρόταση που έχει δεχτεί από τον κ. Λάτσιο λέει: «Προς το παρόν δεν μπορώ να σας πω κάτι, αν προκύψει κάτι, θα σας πω».

Δείτε την συνέντευξη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο βίντεο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top