Πασίγνωστη Ελληνίδα κριτής reality μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών

Την κατηγορούν ως μεσάζοντα για την πώληση ναρκωτικών

Πασίγνωστη Ελληνίδα κριτής reality μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών

Μπορεί η Tulisa Contostavlos να πέρασε από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και να πάσχισε να βγει και πάλι όρθια, όμως τελικά μυαλό δεν έβαλε. Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρώην κριτής του X Factor εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών.

tulisa1.jpg

Δημοσιογράφος της εφημερίδας Sun προσέγγισε την Tulisa χωρίς να της αποκαλύψει την ταυτότητά του και της ζήτησε αν μπορεί να του βρει ναρκωτικά. Εκείνη του περηφανεύτηκε ότι μπορεί να βρει ότι ναρκωτικό θέλει και ότι θα φρόντιζε για να του δώσει αυτό που ζητούσε.

tu;isa2.jpg
«Οι μισοί άνθρωποι που βρίσκονται στην ατζέντα μου πουλάνε ναρκωτικά. Φυσικά μπορώ να σου βρω ότι θες. Οι μισοί από όσους γνωρίζω είναι έμποροι ναρκωτικών», είπε η Tulisa στο δημοσιογράφο, αποκαλύπτοντάς του ότι ο κολλητός της N – Dubz είναι ο μεγαλύτερος έμπορος κοκαΐνης.

tulisa8.jpg
Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα ο φίλος της Tulisa, Mike GLC πούλησε στον δημοσιογράφο κοκαΐνη αξίας 800 βρετανικών λιρών, μετά από μήνυμα που του έστειλε στο κινητό του η τραγουδίστρια για να κάνει το deal.

tulisa10.jpg

tulisa9.jpg

Για κακή του τύχη, ο κολλητός της Tulisa φαίνεται σε φωτογραφίες να δίνει στον δημοσιογράφο μια ποσότητα κοκαΐνης και να μετρά τα χρήματα που του δίνει, ενώ η Tulisa ηχογραφήθηκε κρυφά να λέει ότι παρά το γεγονός ότι δεν κάνει η ίδια κοκαΐνη έχει τους ανθρώπους που μπορούν να της προμηθεύσουν ποσότητες για άλλους.

tulisa7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top