Οι celebrities που γύρισαν την πλάτη τους στο Twitter

Σταμάτησαν τα τιτιβίσματα με εντυπωσιακό τρόπο

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν μια σχέση αγάπης – μίσους με το Twitter. H Miley Cyrus για παράδειγμα έχει κλείσει και έχει ανοίξει καινούργιο λογαριασμό άπειρες φορές, όπως και η Demi Lovato. Πολλοί μάλιστα έχουν φροντίσει να κάνουν ηχηρή την παύση των… τιτιβισμάτων τους.

Ο Charlie Sheen για παράδειγμα αποφάσισε να αφήσει τους followers του ξεκρέμαστους και μάλιστα η έξοδός του από το Twitter ήταν εντυπωσιακή. Πώς άλλιως άλλωστε. Αφού το αποκάλεσε «απαίσιο», έγραψε στο τελευταίο του tweet: «Αγγίξτε τα άστρα, εγώ φεύγω».

Η Demi Lovato πάλι, εγκατέλειψε το Twitter μόνο για λίγες μέρες λέγοντας ότι της είναι ανυπόφορο να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό της διάφοροι ανεπιθύμητοι. Δεν άντεξε και πολύ όμως και τον Ιανουάριο του 2012 επ��στρεψε γράφοντας: «Δεν τιτιβίζω πολύ γιατί είμαι σε διακοπές και απολαμβάνω την ώρα μου μακριά από όλα. Ελπίζω να καταλαβαίνετε».

Ο John Mayers πάλι έκρινε ότι το Twitter τον είχε απορροφήσει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μην ασχολείται με τη μουσική του, γι’ αυτό και αποφάσισε να το κόψει μαχαίρι. «Κατάλαβα ότι από την εμφάνιση του Twitter, όποιος ασχολήθηκε μαζί του δεν κατάφερε να δημιουργήσει τίποτα καλλιτεχνικό. Μέσα σ’ αυτούς κι εγώ. Αποχωρώ», έγραψε και από τότε δεν έχει ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.

Η Amanda Bynes έκλεισε το λογαριασμό της στο Twitter τον Σεπτέμβριο του 2010 χωρίς να δώσει καμία εξήγηση στους fans της και χωρίς να πει κουβέντα. Από τότε βέβαια έχει ενεργοποιήσει και πάλι το λογαριασμό της, αλλά έχει μόλις 28 αν��ρτήσεις. Η τελευταία μάλιστα ήταν ένα… mention στον πρόεδρο Ομπάμα, με το οποίο του ζητούσε να απολύσει τον αστυνομικό που τη σταμάτησε για να της κάνει έλεγχο για το αν οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η Miley Cyrus εγκατέλειψε το Twitter τον Οκτώβριο του 2009 γιατί της το ζήτησε ο νυν αρραβωνιαστικός της Liam Hemsworth. Επίσημα βέβαια εκείνη μέσα από ένα video που έφτιαξε και ανέβασε στο Twitter είπε ότι το εγκαταλείπει γιατί σταμάτησε να ζει για στιγμές και άρχισε να ζει για τους άλλους. Δεν άντεξε βέβαια για πολύ. Τον Απρίλιο του 2011 επέστρεψε δριμύτερη και συνεχίζει ακάθεκτη το τιτίβισμα.

Σιγήν ιχθύος τηρεί τον τελευταίο καιρό και ο Ashton Kutcher. Εκεί που ήταν ο βασιλιάς του Twitter, ξαφνικά το σταμάτησε το σπορ, κι αυτό γιατί ανέβασε ένα προσβλητικό σχόλιο για έναν συνάδελφό του και του την έπεσαν κανονικά οι followers του. Τώρα το έχει αναλάβει η ομάδα που διαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις του, αλλά μη νομίζετε ότι υπάρχει και ιδιαίτερη κίνηση.

Ο Chris Brown από την άλλη δεν έχει καλοπεράσει στο Twitter. Μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της Rihanna οι χρήστες του Twitter δεν τον έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί. Είναι κι αυτός οξύθυμο παιδί και έχει μπλέξει σε λεκτικούς καυγάδες άπειρες φορές. Έμεινε εκτός για περίπου τρεις μήνες μετά το περιστατικό και μετά επέστρεψε σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα του.

Η προσωπική ζωή της LeAnn Rimes ήταν μες στο δράμα και το κλάμα μετά τη σχέση με τον νυν άνδρα της Eddie Cibrian. Για να αποφύγει λοιπόν την… κακή δημοσιότητα εγκατέλειψε το Twitter, λέγοντας ότι θέλει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Για μία εβδομάδα βέβαια έγιναν όλα αυτά. Γιατί μετά επέστρεψε και από τότε συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες της με μπικίνι.

Για το τέλος αφήσαμε τη Sinead O’ Connor που τώρα στα γεράματα η ψυχική της ισορροπία διαταράσσεται πολύ εύκολα. Έτσι ενώ χρησιμοποιούσε το Twitter σαν τον… εξομολογητή της, γράφοντας εκεί τις πιο σκοτεινές της σκέψεις, πολλοί ήταν εκείνοι που την επέκριναν. Έτσι λοιπόν κι αυτή έκλεισε το λογαριασμό της και επέστρεψε αφού ναυάγησε και ο τέταρτος γάμος της και έπρεπε κάπου να διοχετεύσει τον πόνο της.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top