Η Μ. Μάλφα φοβάται ότι θα την… «αυτοκτονήσουν» στο σίριαλ

Άγνωστο τι θα γίνει του χρόνου με το «Είναι στιγμές»

Η Μ. Μάλφα φοβάται ότι θα την… «αυτοκτονήσουν» στο σίριαλ

Μετά τον… τηλεοπτικό «θάνατο» του Σταύρου Ζαλμά και η Μπέσυ Μάλφα δηλώσε σε συνέντευξή της ότι φοβάται μήπως και την «αυτοκτονήσουν» ��το σίριαλ.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με την απομάκρυνση του Σταύρου και μίλησα ανοιχτά με τους σκηνοθέτες. Μερικοί υποστήριξαν ότι ήθελε να φύγει, άλλοι υποστήριξαν ότι έφυγε εξαιτίας κάποιας συνέντευξης που έδωσε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πια ελάττωμα είναι να ζητάμε τα λεφτά μας. Αν με δείτε να αυτοκτονώ στο σίριαλ θα ξέρετε γιατί έχει γίνει», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Πάντως κανένας από τους πρώην συνεργάτες του ηθοποιού δεν ξέρει τι θα γίνει με το σίριαλ του χρόνου,

«Εμείς ξέρουμε ότι σταματάμε την άλλη βδομάδα δεν έχουμε καμιά άλλη ενημέρωση έτσι είχαμε συμφωνήσει από την αρχή, ότι τέλη του μήνα τελειώνουν τα γυρίσματα. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τι θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρει κανείς στην Ε��λάδα τι θα γίνει του χρόνου θα ξέρει για το σίριαλ ;», είπε η Τζένη Μπότση που παραδέχθηκε ότι όλοι οι ηθοποιοί έχουν στεναχωρηθεί που έφυγε ο Σταύρος Ζαλμάς από το σίριαλ.


Ο Κώστας Αρζόγλου πάλι ήταν πιο χαλαρός με την απομάκρυνση του ηθοποιού.

«Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να πεθάνει. Θα μπορούσα να πάθω έμφραγμα. Και στα Μυστικά της Εδέμ είχα ένα θάνατο περίεργο. Του Σταύρου νομίζω ήταν επιλογή δική του. Επέλεξε να μιλήσει για το σενάριο, όπως και τώρα που μιλάμε είναι δική μου επιλογή», δήλωσε.

Πάντως ούτε κι εκείνος ήξερε πολλά για το μέλλον του σίριαλ, ούτε καν ότι θα αλλάξει ώρα προβολής.

«Αυτό που ξέρουμε και που μας ανακοινώθηκε επίσημα είναι ότι μέχρι τέλος Μαΐου κάνουμε τα γυρίσματα. Από εκεί και πέρα αφήνονται όλα τα περιθώρια ανοιχτά», δήλωσε ο ηθοποιός.

Γεγονός πάντως είναι ότι τα περιθώρια στενεύουν, αφού του χρόνου θα είναι ακόμα λιγότερα τα σίριαλ που θα γίνουν στην τηλεόραση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top