Ο Γιώργος Παπαδάκης θυμάται τα παλιά με την Ελένη Μενεγάκη

Πόσες προτάσεις έχει δεχτεί από τα κανάλια

Ο Γιώργος Παπαδάκης θυμάται τα παλιά με την Ελένη Μενεγάκη

​Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί θυμήθηκαν τις παλιές καλές τηλεοπτικές εποχές, αλλά και τα 20 χρόνια πορείας του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης θυμάται το πρώτο του στούντιο

«Το πρώτο στούντιο που βγήκαμε ήταν μια γωνία από το στούντιο που έλεγαν τις ειδήσεις. Πήραμε ένα πανί και το βάλαμε. Από εκεί βγήκαν πάρα πολύ σημαντικοί άνθρωποι. Όταν ήρθε ο ανταγωνισμός πήραμε την κάτω βόλτα. Μπήκα μέσα στον ανταγωνισμό! Είχα απέναντι μου την Λιάνα Κανέλλη και έλεγα ότι έχει καλεσμένο τον τάδε ή την τάδε ,οπότε εγώ στη θέση του τηλεθεατή θα διάλεγα να δω εκείνη».

Τι τον κράτησε στον ΑΝΤ1 20 ολόκληρα χρόνια;

«Θα στα πω τώρα γιατί ίσως του χρόνου να μην έχω εκπομπή. Μια και βασική αιτία ήταν ο Μίνως Κυριακού. Είμαι κατά των μετακινήσεων. Η σχέση που δημιουργήθηκε με τους συναδέλφους και η αγάπη για αυτό που κάναμε με κράτησε. Το Πρωινό ΑΝΤ1 είναι το Καλημέρα Ελλάδα»,, ενώ τόνισε πως «όπως είμαι στην τηλεόραση είμαι και στην καθημερινή μου ζωή. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Τα ξέρει όλα ο κόσμος. Αντίθετα με εσένα Ελένη, δεν έχει κυκλοφορήσει φωτογραφία του γιου μου για παράδειγμα. Ποιος θα ενδιαφερθεί για την προσωπική μου ζωή»;

Πόσες τηλεοπτικές προτάσεις έχει δεχτεί

«Οι εργοδότες τις περισσότερες φορές ερχόντουσαν σπίτι μου να μου κάνουν πρόταση. Το Mega μου έκανε 3 φορές πρόταση, το STAR 2 , το ALTER 2 , το ΣΚΑΪ 2.Κάποιος μου είχε πει μα τι σου βάζει στον καφέ το πρωί ο Κυριακού; Είχα άριστη σχέση με τον σταθμό. Ποτέ δεν διεκδίκησα τα χρήματα που θα πάρω. Εκείνοι μου έλεγαν τι χρήματα θα πάρω. Ο ανταγωνισμός μας έδινε τους μισθούς κι αν ήταν κάπως μεγάλοι έως πολύ μεγάλοι. Έλεγα ευχαριστώ στον ανταγωνισμό που μεγάλωνε τον ανταγωνισμό».

Γιατί δεν έκανε ποτέ πολιτική βραδινή εκπομπή

«Δεν θα ερχόντουσαν οι πολιτικοί . Δεν μπορώ να πειθαρχήσω στη λογική της τηλεοπτικής savoir vivre.Ο δημοσιογράφος δεν είναι για να κάνει δημόσιες σχέσεις. Θα πω ευθέως αυτό που θέλω να ρωτήσω και αυτό που εκφράζει τον κόσμο».

Τα έχει κάνει όλα στην τηλεόραση

«Τα έχω δει όλα στην τηλεόραση» λέει ο παρουσιαστής και κάνοντας χιούμορ λέει στην Ελένη «του χρόνου θες να κάνουμε μαζί μια εκπομπή; Με δέχεσαι; Η τηλεόραση μου έμαθε ότι είμαστε πάρα πολύ μικροί. Είναι ένα μέσο που μπορεί να σε τρελάνει, να σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σημαντικός. Πέρασα την φάση αυτή στη δημόσια τηλεόραση. Είναι γεγονός όταν βγαίνεις κάθε πρωί στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top