4 υγιεινές τροφές που τελικά σε παχαίνουν

Δεν είναι τόσο «αθώες»

4 Υγιεινές Τροφές Που Τελικά Σε Παχαίνουν

Κάνεις διατροφή, ωστόσο δεν μπορείς να χάσεις εύκολα βάρος; Ίσως φταίνε κάποιες «υγιεινές» τροφές που καταναλώνεις και δεν είναι τόσο «αθώες» όσο νομίζεις.

Ποιες τροφές παχαίνουν μετά την εμμηνόπαυση;

Πιο κάτω, σου παρουσιάζουμε μια λίστα με 4 υγιεινές τροφές που καλό είναι να κρατήσεις στη διατροφή σου, αλλά με μέτρο: 

7+1 τροφές για να «σώσετε» το δέρμα σας από τον ήλιο

Granola

Η granola είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρωϊνό που επιλέγει πολύς κόσμος που προσέχει την διατροφή του. Συνήθως περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως ξηρούς καρπούς, βρώμη, σπόροι και καρύδα, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που έχουν μεγάλες ποσότητες πρόσθετης ζάχαρης.

Μπάρες δημητριακών

Οι περισσότερες μπάρες δημητριακών που διατίθενται περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης με αποτέλεσμα να είναι ένα ανθυγιεινό σνακ.

Μπάρες πρωτεΐνης

Πολύ συχνά αρκετοί επιλέγουν την κατανάλωση μια μπάρας πρωτεΐνης ως μια γρήγορη επιλογή για παροχή ενέργειας. Αν και μερικές από αυτές μπορούν πραγματικά να είναι υγιεινές, κάποιες άλλες περιέχουν πολλές θερμίδες, ζάχαρη και τεχνητά συστατικά ή σε κάνουν να καταναλώνεις περισσότερη πρωτεΐνη απ’ αυτή που χρειάζεσαι. 

Αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι πιο μικρά και πιο εύκολα προς κατανάλωση από ότι τα φρέσκα φρούτα, πολλές φορές καταλήγουμε στο να καταναλώνονται παραπάνω από όσα θα έπρεπε.

Πηγή: mylife.com

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top